ΘΡΙΛΕΡ με την αεροδιακομιδή της Ντένιας στην Αμερική-Το Ωνάσειο δεν επιτρέπει το ταξίδι

Η Lufthansa δεν την άφησε να επιβιβαστεί χωρίς χαρτί γιατρού

ΘΡΙΛΕΡ με την αεροδιακομιδή της Ντένιας στην Αμερική-Το Ωνάσειο δεν επιτρέπει το ταξίδι

​Σε θρίλερ εξελίσσεται η αεροδιακομιδή της Ντένιας Παράσχη, η οποία πάσχει από μια σπάνια μορφή καρκίνου δίπλα στην καρδιά, από το Ωνάσειο σε νοσοκομείο της Βοστόνης!

Οι γιατροί του Ωνασείου σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, δεν έδωσαν την άδειά τους να ταξιδέψει η νεαρή από την Ζάκυνθο, στην Αμερική με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος λόγω της τρομακτικά επιβαρυμένης κατάστασης της υγείας της. Συγκεκριμένα, η 28χρονη έχει πνευμονική υπέρταση λόγω του όγκου στην καρδιά.

Έτσι το team των γιατρών που είχε σκύψει πάνω από την κοπέλα δεν μπορούσε να δώσει άδεια για μια τόσο επικίνδυνη αεροδιακομιδή και ζήτησε η μεταφορά της στην Αμερική να γίνει με ευθύνη δική της και της οικογένειάς της!

Όπερ και εγένετο! Η κοπέλα υπέγραψε και μεταφέρθηκε στο αεροδρόμιο για να πετάξει με απλή πτήση της Lufthansa. Ωστόσο, η αεροπορική εταιρεία δεν της επέτρεψε την επιβίβαση χωρίς χαρτί γιατρού και έτσι η Ντένια επιστρέφει στο Ωνάσειο.

Όλη η Ελλάδα στο πλευρό της κοπέλας

Μια συγκινητική κινητοποίηση βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα προκειμένου να συγκεντρωθούν τα χρήματα που χρειάζονται για το ταξίδι και την ιατρική περίθαλψη της 28χρονης Ντένιας Παράσχη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η τελευταία μεγάλη εκδήλωση συμπαράστασης για την Ντένια ήρθε από την Ιόνια Πολιτιστική Ομοσπονδία των ΗΠΑ, η οποία προσφέρθηκε να αναλάβει τα έξοδα φιλοξενίας της οικογένειας τη ασθενούς.

Στη Ζάκυνθο Δήμος, Περιφέρεια, Πολιτιστικοί Σύλλογοι, Αθλητικά Σωματεία, φορείς, εθελοντές αλλά και μεμονωμένοι πολίτες και επιχειρηματίες αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες για τη διοργάνωση εκδηλώσεων και δράσεων ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα, ενώ δημοσιεύματα για την σημαντική μάχη που δίνει η Ντένια αλλά και την ανταπόκριση των πολιτών έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο.

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Παπακωστοπούλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μόνο στο STAR: Συγκλονίζει η Ντένια μέσα από την Εντατική-ΟΛΗ η Ελλάδα προσεύχεται για εκείνη!

H Nτένια στην Αμερική με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να σωθεί! ΟΛΗ η Ελλάδα στο πλευρό της

ΕΚΚΛΗΣΗ: Η 28χρονη Ντένια πάσχει ��πό μια σπάνια μορφή καρκίνου-Δείτε πως μπορείτε να βοηθήσετε

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top