«ΚΡΕΜΑΣΑΝ τον Γιακουμάκη από το παράθυρο»- ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ βασανιστήρια υπέστη ο Βαγγέλης

Η νέα ανακρίτρια ανοίγει ξανά το φάκελο της υπόθεσης

«ΚΡΕΜΑΣΑΝ τον Γιακουμάκη από το παράθυρο»- ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ βασανιστήρια υπέστη ο Βαγγέλης

​Η υπόθεση που δεν άφησε ασυγκίνητο ούτε έναν άνθρωπο, ο άδικος χαμός του Βαγγέλη Γιακουμάκη και τα όσα υπέστη ο 21χρονος φοιτητής της Γαλακτοκομικής Σχολής στα Ιωάννινα, ξαναζωντανεύει. Η νέα ανακρίτρια άνοιξε πρόσφατα το φάκελο της υπόθεσης και εντός ημερών θα αρχίσουν να περνούν την πόρτα της οι πρώτοι μάρτυρες, οι οποίοι και θα κληθούν να απαντήσουν σε βασανιστικά ερωτήματα, ώστε να πέσει επιτέλους φως στη σκοτεινή αυτή υπόθεση.

050216120143_3847.jpg
Ένα χρόνο μετά το θάνατο του και λίγες μέρες μετά το μνημόσυνο που τελέσθηκε στο Σελί Ρεθύμνου, παρουσία πλήθους συγγενών και φίλων, οι μνήμες για τα βασανιστήρια και το bullying που υπέστη ο Βαγγέλης, ξυπνούν.

050216120142_2655.jpg
Συμφοιτητές του 21χρονου θα κληθούν να καταθέσουν εκ νέου, και να επαναλάβουν τα μαρτύρια που περνούσε ο Βαγγέλης, καθώς και να περιγράψουν τα περιστατικά σωματικής και ψυχολογικής βίας που του ασκούσε η ομάδα των Κρητικών.

Στις καταθέσεις των συμφοιτητών του, φίλων και άλλων μαρτύρων, αναφέρθηκε ότι ο νεαρός Κρητικός είχε ξυλοκοπηθεί, ότι τον είχαν κλειδώσει σε ντουλάπα και του πετούσαν κέρματα, ότι του έκλειναν το ζεστό νερό, ότι τον ξύριζαν και τον κούρευαν παρά τη θέληση του, ότι του είχαν κόψει το δάχτυλο και είχε κάνει ράμματα, ότι τον είχαν κρεμάσει από το παράθυρο και άλλες φρικαλεότητες που είχε υποστεί το 21χρονο παλληκάρι.

«Όταν τον πιάνει από το λαιμό και τον τραβάει με έναν ιμάντα ή μια πετσέτα, σαφώς και είναι επικίνδυνο. Τον έδεναν σε καρέκλες, τον κλείδωναν στην ντουλάπα, τον κρέμαγαν στο παράθυρο. Πέρυσι είχε γίνει αυτό, τον είχαν κρεμάσει κάποια στιγμή από το παράθυρο» είχε αναφέρει ο ιδιωτικός ντετέκτιβ, Φώντας Βρόσγος, ο οποίος ασχολείτο με την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΜΟΝΟ στο star.gr:«Είχαν κόψει το δάχτυλο του Βαγγέλη. Έκανε ράμματα και το κράτησε κρυφό»

Νέες μαρτυρίες για τον Βαγγέλη: «έβλεπα τις μελανιές στα χέρια του… έκλαιγε για βοήθεια»

MAΡΤΥΡΙΑ- ΣΟΚ: «Είχαν κρεμάσει τον Βαγγέλη μέχρι και σε παράθυρο»

Υπόθεση Γιακουμάκη: Νέα μαρτυρία ενισχύει το σενάριο ότι κάτι συνέβη λίγο πριν αυτοκτονήσει

ΣΟΚΑΡΟΥΝ οι νέες αποκαλύψεις για τον Γιακουμάκη! Τον βασάνιζαν μέχρι το τέλος

Υπόθεση Γιακουμάκη: ΚΕΝΑ και πολλές ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ στις καταθέσεις- Τι επηρέασε την ψυχολογία του

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top