Ψάχνετε δουλειά;Disneyland,Εmirates και Qatar ψάχνουν Έλληνες για να εντάξουν στο δυναμικό τους

Αναλυτικά πότε και πού πρέπει να απευθυνθούν οι ενδιαφερόμενοι

​Αν είστε άνεργοι ή θέλετε να αλλάξετε δουλειά… να η ευκαιρία σας! Δύο αεροπορικές εταιρίες η Emirates και η Qatar, αλλά και η Disneyland αναζητούν Ελληνίδες και Έλληνες για να εντάξουν στο δυναμικό τους!

Emirates
Ημέρα Καριέρας στην Αθήνα διοργανώνει στις 26 Φεβρουαρίου η αεροπορική εταιρεία Emirates. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 09:00 π.μ. στο ξενοδοχείο Athens Electra Palace, και θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν γυναίκες και άντρες που επιθυμούν να εργαστούν ως πλήρωμα καμπίνας στην εταιρεία και να ζήσουν Ντουμπάι.
Οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια αναλυτική παρουσίαση για το ρόλο τους κατά τη διάρκεια της Ημέρας Καριέρας, ενώ το επόμενο στάδιο για την πρόσληψη τους περιλαμβάνει ένα γραπτό τεστ στα αγγλικά και ομαδική συζήτηση με βάση τις ικανότητες των υποψηφίων.
Απαραίτητες προϋποθέσεις για τη συμμετοχή των υποψηφίων είναι να έχουν ηλικία άνω των 21 ετών, να διαθέτουν ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά και να προσκομίσουν φωτογραφίες διαβατηρίου και κανονικού μεγέθους με επαγγελματική αμφίεση.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν online την αίτησή τους στη διεύθυνση www.emirates.com/careers.
Qatar Airways
Πλήρωμα καμπίνας αναζητά και η Qatar Airways στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώνει στις 13 Φεβρουαρίου στο Intercontinental. Στα απαραίτητα προσόντα των υποψηφίων συγκαταλέγονται: ηλικία άνω των 21 ετών, απολυτήριο λυκείου, ευχέρεια στον προφορικό και γραπτό λόγο της αγγλικής γλώσσας, προθυμία για μετεγκατάσταση στο Κατάρ. Πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.
Disneyland

Η Disneyland ζητά 30 γυναίκες και 15 άντρες που να μπορούν να χορέψουν (με κοστούμια), να γνωρίζουν αγγλικά ή γαλλικά και να έχουν ηλικία άνω των 18 ετών. Η επιλογή των κατάλληλων υποψηφίων θα γίνει στην Αθήνα, την Τετάρτη 9 Μαρτίου και ώρα 10:00 π.μ. στο Athens Ballet Center (στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου 144).

Το νέο προσωπικό μπορεί να διαλέξει μεταξύ ενός συμβολαίου πλ��ρους απασχόλησης ξεκινώντας από τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο του 2016, ή εποχικής απασχόλησης, ξεκινώντας από τον ερχόμενο Μάιο και για 4 μήνες.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους βιογραφικό στα αγγλικά ή στα γαλλικά. Επίσης καλό θα ήταν να φορούν άνετα ρούχα και όχι makeup, καθώς θα δοκιμαστούν στο χορό. Επιπλέον, οι επιλεγέντες υποψήφιοι θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι μέχρι τις 6 το απόγευμα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top