Μπλόκα και στις εναλλακτικές διαδρομές στήνουν οι αγρότες της Λάρισας

Σκληραίνουν τη στάση τους

Μπλόκα και στις εναλλακτικές διαδρομές στήνουν οι αγρότες της Λάρισας

​Σε αποκλεισμό επαρχιακών οδών εντός Νομού Λάρισας που χρησιμοποιούνται ως εναλλακτικές διαδρομές κυκλοφορίας, προχωρούν σήμερα το απόγευμα οι αγρότες.

Συγκεκριμένα, αγρότες από τον μπλόκο της Νίκαιας θα αποκλείσουν από τις 4.00 το απόγευμα και για ένα τρίωρο-όπως προειδοποιούν-, την παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας-Βόλου στο ύψος του κόμβου Πλατυκάμπου.

Από τις 6.30 έως τις 8.30 θα κλείσει ο δρόμος Λάρισας-Αγιάς στο ύψος Γερακαρίου και από τις 4.00 έως τις 12.00 τα μεσάνυχτα αναμένεται να κλείσει ο δρόμος Λάρισας-Κοζάνης, στο Αργυροπούλι της επαρχίας Τυρνάβου.

Οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας βρίσκονται σε πλήρη κινητικότητα, ετοιμάζοντας την μαζική κάθοδ�� αγροτών και τρακτέρ την Παρασκευή στην Αθήνα, όπου και θα «στρατοπεδεύσουν» επί διήμερο τουλάχιστον στην Πλατεία Συντάγματος, υλοποιώντας την απόφαση που ελήφθη την Κυριακή στην πανελλαδική συνάντηση εκπροσώπων των μπλόκων στην Νίκαια.

Καθ όλη την διάρκεια της εβδομάδας μέχρι την Παρασκευή έχουν σκοπό να προβαίνουν σε αποκλεισμούς εναλλακτικών διαδρομών.

Υπενθυμίζεται ότι από τις 3.00 το μεσημέρι έχουν ανοίξει τα Τέμπη και ο προγραμματισμός είναι να μείνουν ανοιχτά μέχρι τις 9.00 το βράδυ και εν συνεχεία να κλείσουν εκ νέου με αρχική κατεύθυνση νέο 24ωρο αποκλεισμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χανιά: Οι αγρότες έκαναν την κηδεία της Μέρκελ στην εφορία!

Ρέθυμνο: ΚΑΤΑΛΗΨΗ στο κτίριο της εφορίας έκαναν οι αγρότες!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top