ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ την διέλευση των πεζών έξω από το Μέγαρο Μαξίμου- Δεν περνάει ούτε ΚΟΥΝΟΥΠΙ

Η Ηρώδου Αττικού είναι κλειστή για όλους τους πολίτες

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ την διέλευση των πεζών έξω από το Μέγαρο Μαξίμου- Δεν περνάει ούτε ΚΟΥΝΟΥΠΙ

​Κλειστή είναι ακόμη για τους πεζούς η οδός Ηρώδου Αττικού που είναι το Μέγαρο Μαξίμου, μετά από τις διαμαρτυρίες που έλαβαν χώρα στο σημείο το πρωί της Παρασκευής.

Τα σημερινά περιστατικά (δείτε εδώ περισσότερα) αλλά και η διαμαρτυρία με την κότα δείχνουν ότι τα μέτρα της ασφάλειας έχουν μεγάλα κενά. Και ενώ θα έπρεπε οι αστυνομικοί να ελέγχου�� όποιον περνούσε απέξω τελικά αποφασίστηκε να μην περνάει κανείς.

Το συγκεκριμένο μέτρο έχει ξαναληφθεί, ωστόσο εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως η κυβέρνηση που τασσόταν κατά αυτών όταν δεν ήταν στην εξουσία, ξαφνικά παίρνει τέτοιες αποφασίσεις.

Μάλιστα, να σας υπενθυμίσουμε ότι τον περασμένο Ιανουάριο που ανέλαβαν την διακυβέρνηση της χώρας πραγματοποιήσαν την υπόσχεση τους και αφαίρεσαν τα κάγκελα από τον Άγνωστο Στρατιώτη.

Κάτι που έκανε όλους τους πολίτες χαρούμενους, ενώ απολαύσαμε τις παρελάσεις χωρίς τα κιγκλιδώματα ασφαλείας. Όπως καταλαβαίνετε, το συγκεκριμένο μέτρο έρχεται σε αντίθεση με αυτό που συνέβη σήμερα καθώς και με τα όσα υποστηρίζουν οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης σε δηλώσεις τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top