ΑΥΤΟΣ είναι ο 33χρονος Κώστας από τον Βόλο που πέθανε λίγο πριν παντρευτεί και γίνει πατέρας

Απαρηγόρητοι οι δικοί του άνθρωποι

ΑΥΤΟΣ είναι ο 33χρονος Κώστας από τον Βόλο που πέθανε λίγο πριν παντρευτεί και γίνει πατέρας

​Κανείς στον Βόλο δεν μπορεί να πιστέψει το άσχημο παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στον 33χρονο Κώστα Βαλαχή. Ο άνδρας, όπως σας ενημέρωσε χθες το star.gr, άφησε την τελευταία του πνοή λίγες μέρες πριν παντρευτεί και κάποιους μήνες πριν γίνει μπαμπάς!

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια και πιο συγκεκριμένα σε ανακοπή καρδιάς.

14546273641154578387.jpg
Όλα ξεκίνησαν την Τρίτη, όταν μεταφέρθηκε με πόνους στην κοιλιά στο Νομαρχιακό Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου και νοσηλεύτηκε στη Χειρουργική Κλινική με συμπτώματα παγκρεατίτιδας. Ωστόσο, πολύ γρήγορα η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και παρουσίασε επιπλοκή.

Τότε μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ και διασωληνώθηκε, όμως τελικά δεν τα κατάφερε και τα ξημερώματα της Τετάρτης άφησε την τελευταία του πνοή.

Το μεσημέρι της Πέμπτης έγινε η κηδεία του στο νεκροταφείο της περιοχής… Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ ενώ η οικογένεια του ήταν απαρηγόρητηΤραγικές φιγούρες οι δικοί του άνθρωποι που ετοιμάζονταν για χαρές και κατέληξαν να έχουν… πένθος!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top