Γύρισε στο σχολείο του ο Φοίβος- Έμαθε ότι ο πατέρας του σκότωσε τη μάνα του!

Ο παππούς του 4χρονου απαντά για τα περί ρατσιστικής συμπεριφοράς απέναντι στον Λέσι

Γύρισε στο σχολείο του ο Φοίβος- Έμαθε ότι ο πατέρας του σκότωσε τη μάνα του!

​Δέκα μέρες έχουν περάσει από τον εντοπισμό του Φοίβου και την επιστροφή στην οικογένεια του. Ο 4χρονος που περιπλανιόταν επί 18 μέρες στα χωράφια μαζί με τον συζυγοκτόνο- πατέρα του, φαίνεται πως προσαρμόζεται σιγά σιγά στη νέα καθημερινότητα του.

«Ο εγγονός μου π��γε χθες πρώτη μέρα στο σχολείο» αναφέρει ο κ.Λάμπης Μαυρομάτης και προσθέτει:
«Τα ξέρει όλα. Μιλάει για όλα. Γνωρίζει ότι ο πατέρας του σκότωσε τη μάνα του. Τα ξέρει αυτά. Προσπαθούμε με τη βοήθεια των ειδικών να τα ξεπεράσουμε».
Ο μικρός Φοίβος, όσο περνούν οι μέρες περιγράφει την ταλαιπωρία που πέρασε μαζί με τον πατέρα του. «Παππού μου, παραλίγο να γινόμουν παγάκι» είπε ο Φοίβος σήμερα στον κ.Μαυρομάτη.
Όπως επισημάνθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η οικογένεια Μαυρομάτη δεν εξέφρασε σε καμία συμμετοχή της σε εκπομπή, ρατσισμό απέναντι στο πρόσωπο του συζυγοκτόνου.
Την ίδια ώρα, γίνεται λόγος από την πλευρά της υπεράσπισης του κατηγορούμενου ότι ο Λέσι είχε υποστεί ρατσισμό από την οικογένεια, ρατσισμός ο οποίος είχε συσσωρευτεί και γι΄αυτό και ο δράστης οδηγήθηκε στο έγκλημα.
Ο κ.Λάμπης απαντά: «Όσον αφορά στη “συγγνώμη” του κατηγορούμενου, κινείται στα πλαίσια της υπερασπιστικής τακτικής και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Το ότι μας κατηγορούν για ρατσισμό… εμείς στη δουλειά μας έχουμε πάνω από 10 Αλβανούς, εδώ και 15 χρόνια ζούμε μαζί. Έχουμε βαφτίσει παιδιά τους, κάνουμε παρέα. Δεν μπορούν να μας κατηγορούν για κάτι τέτοιο εμάς. Είναι ντροπή να λέγονται τέτοια πράγματα. Και ο γιος μου έχει παντρευτεί Αλβανή. Με τη διαφορά ότι η νύφη μου είναι πολιτισμένη, ενώ αυτός δεν είναι. Ο γαμπρός μου είχε μίσος μέσα του και ξέσπασε στην κόρη μου».
ΔΕΙΤΕ τη συνέντευξή του
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top