ΕΝΤΑΣΗ: Εργαζόμενοι των Μεταλλείων Κασσάνδρας πήγαν να διαμαρτυρηθούν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

​Ένταση δημιουργήθηκε το πρωί στον Πολύγυρο, μεταξύ των μεταλλωρύχων και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής, με αφορμή τους 350 άνεργους των Σκουριών και τον κίνδυνο για 2.000 απολύσεις.

Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια της συνάντησης των εργαζομένων με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής, επικράτησαν υψηλοί τόνοι, με τους μεταλλωρύχους να ζητούν απαντήσεις για τους άνεργους και τον ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής να μιλά για διασφάλιση των ανέργων αλλά με κλειστά τα μεταλλεία.

Η ανακοίνωση των Εργαζομένων στα Μεταλλεία:

«Οι Σκουριές έκλεισαν και δεν θα ξανανοίξουν

Αυτό το νέο μας είπε σήμερα η ηγεσία της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής και συγκεκριμένα οι κκ. Γκοντίνος Κ. (Συντονιστής ΠΣΕ ΣΥΡΙΖΑ Κ. Μακεδονίας), Παπαματθαίου Σ. (Γρ. Νομ. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής) και Πλιάκος Τ. (Στέλεχος. Νομ. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής), όταν σταθήκαμε μπροστά τους για να τους ρωτήσουμε τι θα κάνουμε από δω και πέρα, ως άνεργοι και εν δυνάμει άνεργοι.

Αντί να ντραπούν που για ένα γινάτι άφησαν 350 Χαλκιδικιώτες σε μια μέρα χωρίς δουλειά, και τώρα παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για να οδηγήσουν στην ανεργία άλλους 2.000, οι γραμματείς του κόμματος που καθορίζει τις τύχες μας, μας κατηγόρησαν κι από πάνω ακολουθώντας πιστά την γραμμή του κόμματος που μας θέλει «όργανα» της εταιρείας.
Από τον Πολύγυρο και τα τοπικά στελέχη του κόμματος που κρίνει το μέλλ��ν μας και το μέλλον της περιοχής μας τουλάχιστον, και ξέρουν καλά ποιοι είμαστε ένας προς έναν, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να μας απαντήσουν:
Τι θα γίνει με τους 350 Χαλκιδικιώτες που βγήκαν ήδη στην ανεργία
Τι θα γίνει με τους εργαζόμενους των Σκουριών

Ποιο θα είναι το μέλλον για την τοπική κοινωνία και την αγορά στην ΒΑ Χαλκιδική

Και τι οραματίζονται για τα χωριά μας, με τα Μεταλλεία ΚΛΕΙΣΤΑ

Τους καλούμε λοιπόν, ΑΥΡΙΟ, να ‘ρθουν στα χωριά μας, να μας κοιτάξουν όλους στα μάτια και να μας ξαναπούν ΑΥΤΑ που μας είπαν σήμερα, με κλειστές τις πόρτες τους στον Πολύγυρο. Ειδικά αυτοί που έκαναν την δική μας ΑΝΕΡΓΙΑ στόχο ζωής.
Θα τους περιμένουμε…»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top