ΔΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ Μάνης για τα αναβολικά:''Έφαγαν'' 30 χρόνια φυλακή οι δολοφόνοι των bodybuilders

«Ψυχικά ήρεμοι οι δράστες όταν έγινε» λέει ο εισαγγελέας

ΔΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ Μάνης για τα αναβολικά:

​Πέρασαν 17 μήνες από την ημέρα του διπλού φονικού στη Μάνη, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, όταν βρέθηκαν δολοφονημένοι ο 26χρονος Κωνσταντίνος Σγούρος από την Καλαμάτα και ο 25χρονος φίλος του Γιάννης Κομμάτης από τη Σάμο.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, η δίκη διήρκεσε αρκετές εβδομάδες και σήμερα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Γυθείου επέβαλε 30 χρόνια στον Π.Μ. και 31 χρόνια στο Ν.Μ. για το διπλό φονικό στη Μάνη.

Ο εισαγγελέας ανέφερε ότι οι δράστες διέπραξαν το έγκλημα «από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση».

Το χρονικό

Το διπλό έγκλημα είχε γίνει τον Αύγουστο του 2014. Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα θύματα, ο 25χρονος και ο 26χρονος, είχαν πάει με μοτοσικλέτα στην περιοχή Μικρά Μαντίνεια Μεσσηνίας, όπου συναντήθηκαν με τους δύο 18χρονους δράστες, για να συζητήσουν και να διευθετήσουν οικονομική διαφορά που είχε ο ένας από τους 18χρονους με το 26χρονο θύμα. Οι δράστες είχαν πάει στο σημείο με φορτηγό όχημα αγροτικού τύπου, ιδιοκτησίας του πατέρα ενός εκ των δύο.

Τα 800 ευρώ που είχε δώσει ο ένας εκ των δυο θυμάτων για αγορά αναβολικών, φαίνεται να ήταν η αφορμή για τη διαμάχη που κατέληξε στη διπλή δολοφονία.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., ο 18χρονος που είχε την οικονομική διαφορά, με το πρόσχημα να δείξει στα θύματα αυτοκίνητο που ενδιαφέρονταν να αγοράσουν, τους έπεισε και κατευθύνθηκαν προς την επαρχιακή οδό Αλτομιρών – Πηγαδίων του Δήμου Δυτικής Μάνης.

Μετά από διαδρομή 18 χιλιομέτρων περίπου και αφού έφτασαν σε ερημικό σημείο που υποτίθεται ότι βρισκόταν το αυτοκίνητο, κατέβηκαν από τα οχήματά τους, ενώ ο δεύτερος 18χρονος τους πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει θανάσιμα.

Αμέσως μετά, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, οι δύο δράστες, μετέφεραν με το αγροτικό όχημα τα θύματα, στο σημείο όπου και εντοπίστηκαν, ενώ την μοτοσικλέτα τους, η οποία επίσης εντοπίστηκε, την μετέφεραν σε χώρο στάθμευσης ξενοδοχείου στην Καλαμάτα Μεσσηνίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top