27χρονος «μαϊμού» μάνατζερ εξαπατούσε νεαρές κοπέλες και αποσπούσε γυμνές φωτογραφίες!

Για να τις πείθει τους υποσχόταν υψηλή χρηματική αμοιβή, από 350 έως 1.000 ευρώ

27χρονος «μαϊμού» μάνατζερ εξαπατούσε νεαρές κοπέλες και αποσπούσε γυμνές φωτογραφίες!

Εκατοντάδες κοπέλες έπεσαν θύματα ενός 27χρονου από την Έδεσσα, ο οποίος παρουσιαζόταν ως μάνατζερ εταιρίας που προωθούσε μοντέλα.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που ερεύνησε η ΕΛ.ΑΣ., ο νεαρός χρησιμοποιώντας κάθε φορά διαφορετικά προφίλ στο Facebook προσέγγιζε ως συνεργάτης εταιρίας εσωρούχων, καλλίγραμμες γυναίκες νεαρές ηλικίας προκειμένου να εργαστούν ως μοντέλα στην προώθηση καινούργιων εσωρούχων.

Μάλιστα για να τις πείθει τους υποσχόταν υψηλή χρηματική αμοιβή -από 350 έως 1.000 ευρώ- ανάλογα με τη φωτογράφιση.

Παράλληλα όμως απαιτούσε από εκείνες την αποστολή μέσω e-mail, βιογραφικού σημειώματος με διάφορα στοιχεία, μεταξύ άλλων σωματικές διαστάσεις καθώς και αυτοφωτογραφήσεις τους με εσώρουχα ή ημίγυμνες, ως δείγματα, προκειμένου να αξιολογηθούν και από άλλον συνεργάτη του. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν μάλιστα ότι για να διαφύγει τον εντοπισμό του, καθ’ όλη τη διάρκεια της παράνομης δραστηριότητας του, απέκρυπτε τα ηλεκτρονικά του ίχνη μπαίνοντας στο ίντερνετ από δημόσια Wi-fi.

Μέχρι στιγμής η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξακριβώσει ότι 32 κοπέλες έπεσαν θύματά του, οι οποίες όταν κατάλαβαν ότι ο φερόμενος ως μάνατζερ τις είχε εξαπατήσει –καθώς η συνεργασία τους δεν προχωρούσε- απευθύνθηκαν στις Αρχές.

Από την έρευνα της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και την ανάλυση των δεδομένων και στοιχείων της υπόθεσης προέκυψαν τελικά τα ηλεκτρονικά του ίχνη και η εμπλοκή του στην υπόθεση.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο σπίτι του 27χρονου στην Έδεσσα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: φορητός Η/Υ, συσκευή tablet και φορητό αποθηκευτικό μέσο ( usb stick ), στα οποία ήταν αποθηκευμένες χιλιάδες αισθησιακές φωτογραφίες τουλάχιστον 32 γυναικών, μεταξύ των οποίων και των νεαρών, που κατήγγειλαν το περιστατικό στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν αρμοδίως, για τις δέουσες εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ σημειώνεται ότι ο δράστης απουσίαζε από την οικία του και αναζητείται να συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα για ποιο σκοπό θα χρησιμοποιούσε τις υποκλαπείσες φωτογραφίες, κάτι που εξετάζεται από τους αστυνομικούς.

Η δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας που σχηματίστηκε θα επανυποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top