«ΦΡΕΝΟ» στις ομαδικές απολύσεις στη Softex από την Περιφέρεια Αττικής

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

���Απέρριψε η περιφέρεια Αττικής το αίτημα της Αθηναϊκής Χαρτοποιίας για ομαδικές απολύσεις, ύστερα από σχετική απόφαση του περιφερειακού Συμβουλίου.

Ωστόσο παραμένει η αγωνία για το μέλλον των 130 εργαζομένων της SOFTEX που δηλώνουν πάντως αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους και να λειτουργήσει το εργοστάσιο.

Αυτή τη φορά όμως χρόνος φαίνεται πως δεν είναι σύμμαχος για τους 130 εργαζόμενους. Η περιφέρεια σε ρόλο διαιτητή-αρμοδιότητα της οποίας είναι η έγκριση ή μη των ομαδικών απολύσεων, για εταιρείες που είναι στο χώρο ευθύνης της,- έδωσε προσωρινή ανάσα στους εργαζομένους.

Οι εργαζόμενοι δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, ώστε να μην πραγματοποιηθεί ούτε μια απόλυση. Το οφείλουν όπως λένε στις οικογένειες τους, στα παιδιά τους. Αυτό που τους κυριεύει είναι η απόγνωση.

Σήμερα οι εργαζόμενοι βρέθηκαν στο υπουργείο εργασίας, καθώς 17 συνάδελφοί τους που δουλεύουν σε εργολάβο, κλήθηκαν να λάβουν το χαρτί της απόλυσής τους.

Οι εργαζόμενοι ακολουθούν κανονικά τις βάρδιες στο εργοστάσιο της softex, πα��ά το γεγονός ότι οι μηχανές έχουν να δουλέψουν από την πυρκαγιά του Ιουλίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top