Οι αγρότες χρησιμοποιούν τα μεγάλα όπλα: Έκλεισαν τον Ισθμό Κορίνθου- Στα τρία η Ελλάδα

Πελοπόννησος και Δυτική Ελλάδα έχουν αποκοπεί από την Αττική

​Πιο έντονες γίνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών μετά από πανελλαδική συνέλευση το μεσημέρι της Τρίτης. Λίγο πριν τις 15:00 έκλεισαν και την παλαιά εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου στα διόδια του Ισθμού της Κορίνθου.

Με αυτό τον τρόπο κατάφεραν να αποκόψουν τελείως την Πελοπόννησο και τη Δυτική Ελλάδα από την Αττική, ενώ η ουρά των οχημάτων που θέλουν να περάσουν από το μπλόκο είναι τεράστια.

Οι αγρότες της Νεμέας που νωρίτερα είχα αποκλείσει το λιμάνι και το Τελωνείο Κορίνθου έφυγαν, έλυσαν τον αποκλεισμό και πήγαν στον Ισθμό ενισχύοντας το μπλόκο που αριθμεί συνολικά περί τα 200 τρακτέρ κι αγροτικά αυτοκίνητα και περί τους πεντακόσιους αγρότες.

Παράλληλα για να ενισχύσουν το μπλόκο του Ισθμού αύριο το πρωί ανεβαίνουν στην Κορινθία αγρότες της Λακωνίας. Την ίδια στιγμή, οι αγρότες, όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το star.gr, δηλώνουν αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα ενώ αποκλείουν να κάνουν «κουβεντολόι» με τον Τσίπρα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top