«Στα κάγκελα» οι αγρότες- Πιάστηκαν στα χέρια με οδηγούς- ΒΙΝΤΕΟ

Στη Χαλκηδόνα αγρότες έχυσαν γάλα και έκαψαν σανό

«Στα κάγκελα» οι αγρότες- Πιάστηκαν στα χέρια με οδηγούς- ΒΙΝΤΕΟ

​Αύριο Τρίτη είναι η κρίσιμη ημέρα αφού οι αγρότες θα αποφασίσουν αν θα μείνουν στα μπλόκα αποκλείοντας επ’ αόριστον εθνικές οδούς και τελωνεία.

Σήμερα έκαναν ασκήσεις ετοιμότητας κλείνοντας αποσπασματικά εθνικές οδούς δημιουργώντας εκνευρισμό στους οδηγούς.

Στο τελωνείο Προμαχώνα, οι οδηγοί ήρθαν στα χέρια με τους αγρότες μετά την απόφαση τους να το κλείσουν επ’ αόριστον, όπως βλέπετε στο βίντεο.

Πριν από τα επεισόδια οι αγρότες αποφάσισαν να κάνουν την κηδεία του ...αγρότη στέλνοντας μήνυμα στον πρωθυπουργό. Στην Ανθήλη μάλιστα μοίρασαν και κόλλυβα…!

Μάλγαρα

Υπήρξαν όμως και πολίτες που καταφέρθηκαν κατά των αγροτών. «Άνοιξε τώρα αμέσως να περάσουμε και άμα θέλετε να κάνετε απεργία να βγείτε το καλοκαίρι που είναι φουλ οι παραγωγές, όχι τώρα που μου κάθεστε στα καφενεία! Άνοιξε ρε θέλω να πάω στο νοσοκομείο, το καταλαβαίνεις;» λέει γυναίκα ωρυόμενη στους αγρότες.
Χαλκηδόνα

Στη Χαλκηδόνα αγρότες έχυσαν γάλα και έκαψαν σανό απαντώντας όπως είπαν με αυτό τον τρόπο στον Αλέξη Τσίπρα.

Ημαθία
«Θερμή» υποδοχή επεφύλαξαν οι αγρότες στο μπλόκο της Κουλούρας στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Φρόσω Καρασαρλίδου. Είναι ο τέταρτος βουλευτής της κυβέρνησης που φθάνει στα μπλόκα των αγροτών τις τελευταίες ημέρες και τον διώχνουν κακήν κακώς!
Αυτό που εξόργισε σήμερα τους αγρότες σε όλα τα μπλόκα ήταν οι δηλώσεις του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ότι φοροδιαφεύγουν, όπως σας ενημερώσαμε στο star.gr.
Νάξος
Τα τρακτέρ κατέβηκαν σήμερα στο λιμάνι της Νάξου, με σύνθημα «δεν θέλουμε να γίνουμε τουρίστες στο νησί μας». Μπλόκαραν το καράβι της γραμμής καθώς δεν άφηναν να φύγει.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top