«Κατέστρεψα τα παιδιά μου»- ΑΥΤΑ είναι τα πρώτα λόγια του 33χρονου Αλβανού στους αστυνομικούς

Ήθελε να φύγουν στην Αλβανία αλλά έπεφτε συνεχώς σε μπλόκα

«Κατέστρεψα τα παιδιά μου»- ΑΥΤΑ είναι τα πρώτα λόγια του 33χρονου Αλβανού στους αστυνομικούς

Καταβεβλημένο χαρακτήρισαν τον δράστη όσοι τον είδαν μετά τη σύλληψή του. Δεκαοκτώ μέρες κράτησε το μαρτύριο της αναζήτησης του Φοίβου, για την οικογένεια της άτυχης Λέλας.

Ο Τζέημς Κλοντ Λέσι αμέσως μετά τη σύλληψή του, φέρεται να έχει παραδεχτεί τη δολοφονία της συζύγου του. «Κατέστρεψα τα παιδιά μου» ήταν τα πρώτα λόγια που είπε στους αστυνομικούς.

Ο 33χρονος Αλβανός συζυγοκτόνος παραδέχτηκε ότι κινούνταν κυρίως τα βράδια, σκεπάζοντας τον μικρό Φοίβο με κουβέρτες, καθώς και ότι προσπαθούσε να φύγουν στην Αλβανία αλλά έπεφτε συνεχώς στα μπλόκα των αστυνομικών. Για να τραφούν, ο ίδιος έκλεβε κότες, τις έσφαζε και τις έψηνε στη φωτιά που άναβε.

Ο αδελφός της άτυχης Λέλας. κ. Πέτρος Μαυρομάτης, ο οποίος κίνησε την σημερινή επιχείρηση για τη σύλληψη του συζυγοκτόνου, είπε ότι το παιδί όταν το βρήκαν ήταν τυλιγμένο με μπουφάν και κουβέρτες, δίνοντας έτσι μια εικόνα των δύσκολων συνθήκων, υπό τις οποίες ήταν εκτεθειμένο τόσες μέρες.

Ο Φοίβος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις, και είναι αρκετά φοβισμένος, όπως δήλωσε στο STAR, o παππούς του.

Ο δράστης κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Πολυγύρου και αύριο θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα για να απολογηθεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top