Με επιτυχία το πρώτο τεστ της δίωρης διακοπής κυκλοφορίας στα μπλόκα

Αλλά και δεύτερη σύσκεψη την Τρίτη από τους «σκληρούς» στη Νίκαια που διαφωνούν με το μπλόκο στα Τέμπη!

Με επιτυχία το πρώτο τεστ της δίωρης διακοπής κυκλοφορίας στα μπλόκα
Με επιτυχία έγινε σήμερα το πρώτο τεστ της δίωρης διακοπής κυκλοφορίας στα μπλόκα, που έχουν αναγγείλει οι αγρότες.
Μεταξύ άλλων έκλεισαν τα μπλόκα σε μεγάλες οδικές αρτηρίες, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, όπως στα Τέμπη, τα Μάλγαρα, τον Προμαχώνα κ.α. από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 2 μ.μ. ενώ το ίδιο θα επαναλάβουν το βράδυ από τις 7 μ.μ. έως τις 9 μ.μ.
Την ίδια ώρα όμως αναπτύσσεται ένα «δεύτερο» μέτωπο στο εσωτερικό των αγροτών, με περισσότερο «σκληροπυρηνικές απόψεις», το οποίο οι υπόλοιποι αγροτοσυνδικαλιστές «χρεώνουν» στο ΚΚΕ και το οποίο απορρίπτει κάθε σκέψη για συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ή για «χαλάρωση» των κινητοποιήσεων. Αντιθέτως μάλιστα, ζητά επιτακτικά κλιμάκωσή τους.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής Βαγγέλης Μπούτας σε δηλώσεις του σήμερα απέκλεισε συνάντηση με τον πρωθυπουργό, «για τσάι και συμπάθεια», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην κατεύθυνση αυτή, οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας συγκαλούν επίσης για την Τρίτη, πανελλαδική σύσκεψη των μπλόκων στο Πνευματικό Κέντρο Νίκαιας. Δηλαδή, την ίδια ημέρα που με απόφαση της πανελλαδικής συνέλευσης των αγροτών στα Τέμπη έχει προγραμματισθεί σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη!
Πάντων σήμερα το «μπλόκο της Νίκαιας» είχε καλέσει εκπροσώπους φορέων, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις και να τους ενημερώσουν για τα προβλήματα του κλάδου.
​​​
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top