Ποια διάσημη Ελληνίδα έπινε 24 μπουκάλια κόκα κόλα κάθε μέρα;

Τι αποκαλύπτει σε συνέντευξή της η πιο στενή της φίλη

Ποια διάσημη Ελληνίδα έπινε 24 μπουκάλια κόκα κόλα κάθε μέρα;
Άγνωστες πτυχές από τη ζωή της Χριστίνας Ωνάση, κόρης του Έλληνα μεγιστάνα, Αριστοτέλη Ωνάση, αποκάλυψε η στενή της φίλη Μαρίνα Τσομλεκτσόγλου, σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, που κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Η Μαρίνα Τσομλεκτσόγλου είχε γνωριστεί μέσω κοινής φίλης τους με την Χριστίνα Ωνάση όταν εκείνη ήταν μόλις 15 ετών και η ίδια 17 και από τότε ήταν αχώριστες. «Θέλω να μείνω μόνιμα με τους Ντοντέρο στην Αργεντινή», της είχε εκμυστηρευθεί, όπως και ότι ήθελε να φέρει και τη μικρή Αθηνά μαζί της, αλλά είχε πάθει ωτίτιδα και δεν μπόρεσε να πάει.

marina tsolemtsoglou.jpg



Τότε ξεκίνησε η ερωτική σχέση ανάμεσα στη Χριστίνα και τον αδελφό της Μαρίνας Τσομλεκτσόγλου, τον Γιώργο. «Εκεί συνέβη η ιστορία με τον αδερφό μου. Βγήκαμε να φάμε και ξαφνικά τους είδα να χορεύουν κολλητά στο πάρτι των γενεθλίων μου. Σε 15 μέρες η Χριστίνα έλεγε ότι θέλει να τον παντρευτεί. Μάλιστα είχαν πάει στον Αρχιεπίσκοπο Αργεντινής Γεννάδιο για να πάρουν την ευχή του».

Το βράδυ της 19ης Νοεμβρίου έφαγαν όλοι μαζί στο σπίτι της Μαρίνας στο Τορτούγας Κάντρι Κλαμπ. «Όταν μέναμε στο Μπουένος Άιρες κοιμόμασταν στο ίδιο κρεβάτι. Εκείνο το βράδυ όμως, της είπα “σε πειράζει να μην κοιμηθούμε μαζί; Ξάπλωσε εσύ στο δωμάτιό μου”. Όχι Μαρινίτα. Θα κάνω μια βόλτα με τον Γιώργο και θα πάω για ύπνο μετά”. Πράγματι. Πήγαν βόλτα και όταν επέστρεψαν εκείνη κοιμήθηκε μόνη στο δωμάτιο και ο αδερφός μου σ’ ένα άλλο δίπλα στην πισίνα. Το επόμενο πρωί λίγο μετά τις δέκα ανησύχησα γιατί η Χριστίνα δεν είχε ξυπνήσει ακόμα. Άνοιξα την πόρτα και τη βρήκα στη μπανιέρα νεκρή. Το σοκ ήταν μεγάλο» δηλώνει για τον απροσδόκητο θάνατο της Χριστίνας στη συνέντευξη.

Xristina_Onassi.jpg


Ακολούθησε η αυτοψία, αλλά τελικά στο αίμα της δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο.

«Ούτε χάπια ούτε φάρμακα ούτε άλλες ουσίες.Έτσι και αλλιώς ναρκωτικά δεν πήρε ποτέ. Μόνο κάποια φάρμακα αδυνατίσματος παλιότερα. Της άρεσε όμως, πολύ η Coca Cola» διευκρινίζει.

Όπως αναφέρει η κ. Τσομλεκτσόγλου, η Χριστίνα Ωνάση ήταν εθισμένη στην καφεΐνη και στην Coca Cola!

«Έπινε 24 μπουκάλια κάθε μέρα αρχίζοντας από το πρωί. Ήταν σαν να συνέδεε μια αντλία καφεΐνης με τον οργανισμό της. Από εκείνη τη μέρα πολλές φορές νιώθω ότι ο χρόνος σταμάτησε. Δεν ξεπέρασα ποτέ το θάνατό της. Έχασα τον άνθρωπό μου. Η Χριστίνα είχε βαπτίσει τη δεύτερη κόρη μου, τη Χριστίνα, που παρεμπιπτόντως σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο την κόρη της. Την Αθηνά δεν τη βλέπω. Αποφάσισε να τραβήξει το δρόμο της» τονίζει, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η κόρη της Χριστίνας δεν διατηρεί καμία σχέση μαζί της.

Τις ημέρες που βρίσκεται στην Ελλάδα, η Μαρίνα θέλει να πάει στο Σκορπιό και να ανάψει ένα κερί για τη Χριστίνα, καθώς σύμφωνα με τη διαθήκη του Ωνάση οι τάφοι και η μικρή εκκλησία δεν μπορούν να πουληθούν.

​ ​​​​​​

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top