Συγκλονιστική έκκληση των γονιών στον δολοφόνο της κόρης τους να παραδώσει τον Φοίβο

Τι δήλωσε και ο θείος των παιδιών μέσα από το δωμάτιό τους στο «Φως στο τούνελ»

Συγκλονιστική έκκληση των γονιών στον δολοφόνο της κόρης τους να παραδώσει τον  Φοίβο
Συγκλονιστική έκκληση στον δολοφόνο της κόρης τους να παραδώσει τον μικρό Φοίβο, τον οποίο απήγαγε αμέσως μετά την δολοφονία, απηύθυναν ο παππούς του παιδιού Λάμπης Μαυρομάτης και η σύζυγός του και γιαγιά του, στην εκπομπή "Φως στο τούνελ" της Αγγελικής Νικολούλη (Alpha). Και οι δυο τους βρήκαν το κουράγιο να απευθύνουν έκκληση στον καταζητούμενο Τζέιμς Κλοντ Λέσι για χάρη και του άλλου εγγονού τους, του Ιάσονα, που αναζητά τον αδελφό του.
«Αν αγαπάει τα παιδιά του να τα αφήσει τα παιδιά του σε εμάς να τα αναθρέψουμε» δήλωσε ο κ. Μαυρομάτης.

fos dolofonimeni fivos.jpg


Όπως είπε ο θείος των παιδιών, Πέτρος Μαυρομάτης, στην εκπομπή, μέσα από το δωμάτιο των παιδιών, ο Ιάσονας θέλει να βρει η αστυνομία τον καταζητούμενο πατέρα του για να του φέρει πίσω τον Φοίβο.
O αδελφός της άτυχης μητέρας έδειξε στην κάμερα και τις ζωγραφιές των παιδιών, που χρησιμοποιούσαν σε αυτές χαρούμενα χρώματα, μην ξέροντας τι παιχνίδι τους επιφύλασσε η μοίρα.
Όπως εξήγησε επίσης ο θείος τους, ο Ιάσονας περίμενε το ασθενοφόρο για να παραλάβει την μαχαιρωμένη μητέρα του και αυτός είναι που υπέδειξε και το πού βρισκόταν στην γιαγιά του.

Μάλιστα, επειδή το παιδί περίμενε μάταια να επιστρέψει η μητέρα του από το νοσοκομείο, όπου την πήγε το ασθενοφόρο, ο παιδοψυχολόγος στον οποίο απευθύνθηκαν τους συμβούλευσε να παραστεί το παιδί στην κηδεία, όπως και έγινε, για να συνειδητοποιήσει την απώλεια.

​​​​​​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top