Τα τρακτέρ της… ΟΡΓΗΣ κατά της κυβέρνησης - Σε θέση μάχης οι αγρότες σε όλη τη χώρα

Ποιοι δρόμοι θα μείνουν κλειστοί από τα ΜΠΛΟΚΑ

​Σε θέση μάχης παραμένουν παραταγμένα τα τρακτέρ των αγροτών στα μπλόκα που έχουν σχηματιστεί σε όλη σχεδόν τη χώρα, μετά και από το ναυάγιο που σημειώθηκε στη χθεσινή τους συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας, Γ. Κατρούγκαλο.

Πάνω από 7.000 τρακτέρ έχουν «βγει» στους δρόμους, ενώ την Πέμπτη, αγρότες της ΠΑΣΥ (ΚΚΕ) στη Θεσσαλία έκαναν αισθητή την εμφάνισή τους, καθώς πάνω από 1.000 τρακτέρ, με επικεφαλής τον Βαγγέλη Μπούτα μετακινήθηκαν στον κόμβο της Νίκαιας και έχουν παραταχθεί πάνω και κάτω από την ΠΑΘΕ.

Μάλιστα οι αγρότες περιμένουν να έχουν συνάντηση με τον πρωθυπουργό και θα καθορίσουν τη στάση που θα κρατήσουν σε σύσκεψη που θα πραγματοποιήσουν το Σάββατο στα Τέμπη.

Πάντως, κλειστή παραμένει η Εγνατία Οδός στα Κερδύλλια Σερρών και οι αγρότες εκεί θα προχωρήσουν σήμερα σε δίωρο αποκλεισμό της παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Σερρών, στο ύψος της Ασπροβάλτας.

Επίσης, δίωρο αποκλεισμό έχουν αποφασίσει για σήμερα και οι αγρότες στα Τέμπη, όπου έχουν παραταχθεί περίπου 700 τρακτέρ, αλλά και στον Προμαχώνα Σερρών και στα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης.

Το μεσημέρι οι αγρότες του Έβρου έχουν αποφασίσει να αποκλείσουν τα τελωνεία Κήπων και Καστανέων, όπου βρίσκονται περίπου 500 τρακτέρ. Επίσης, θα διακοπεί η κυκλοφορία και στους Ψαθάδες Διδυμοτείχου, ενώ από νωρίς το πρωί έχουν αρχίσει να παρατάσσονται στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του κόμβου του Αρδανίου, τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα.

Κλειστό θα παραμείνει και το τμήμα της ΠΑΘΕ από τον κόμβο του Πλατύκαμπου μέχρι και τον κόμβο του Μεγάλου Μοναστηρίου, εξαιτίας του μπλόκου της Νίκαιας, με απόφαση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας.

Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές ως ακολούθως:

1. Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί του Π.Α.Θ.Ε. προς Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται από τον Ανισόπεδο Κόμβο Βελεστίνου [Χ/Θ 312+000 του Π.Α.Θ.Ε] προς την παλαιά εθνική οδό Λάρισας – Βόλου και στη συνέχεια θα εισέρχονται στον Π.Α.Θ.Ε. από τον Κόμβο Πλατυκάμπου [Χ/Θ 351+000 του Π.Α.Θ.Ε.].
2. Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί του Π.Α.Θ.Ε. προς Αθήνα, θα εκτρέπονται στον Κόμβο Πλατυκάμπου [Χ/Θ 351+000 του Π.Α.Θ.Ε.] προς την παλαιά εθνική οδό Λάρισας – Βόλου και στη συνέχεια θα εισέρχονται στον ΠΑΘΕ από τον Ανισόπεδο Κόμβο Βελεστίνου [Χ/Θ 312+000 του Π.Α.Θ.Ε].
3. Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση προς Αθήνα, στο ύψος του Κόμβου Νίκαιας, θα αναστρέφονται μέσω της Αερογέφυρας προς Λάρισα και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Λάρισας – Βόλου, θα εισέρχονται στον ΠΑΘΕ από τον Κόμβο Βελεστίνου [Χ/Θ 312+000 του Π.Α.Θ.Ε].

Για κάθε πληροφορία σχετική με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την κίνηση των οχημάτων, οι οδηγοί μπορούν να ενημερώνονται στα τηλέφωνα του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας: 2410 -683168, 2410-683169.

Διαβάστε επίσης:

ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΔΡΟΜΟΙ: Από τον Βορρά μέχρι το Νότο-Κομμένη στα 4 η Ελλάδα από τους αγρότες!

«Όταν κυβερνήσεις μην ξεχάσεις όσα λες» είχε πει ο αγρότης στον Τσίπρα το 2013-Τι λέει στο STAR

ΜΟΝΟ στο star.gr-Αγρότες Προμαχώνα: «Κλείνουμε τα σύνορα αν η κυβέρνηση…»
«Φωτιά» στην κυβέρνηση από το ασφαλιστικό – «Πολιορκία» Κατρούγκαλου από βουλευτές της επαρχίας

Αδιέξοδο στη συνάντηση Κατρούγκαλου με αγρότες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top