ΡΕΠΟΡΤΑΖ STAR: Ο ιερέας που βοηθά 140 οικογένειες να φάνε στην Κυψέλη!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Την βαριά της σκιά έχει ρίξει η οικονομική κρίση σε πολλές γειτονιές του λεκανοπεδίου. Στην Κυψέλη δεκάδες άνθρωποι που έχουν ανάγκη έχουν βρει καταφύγιο στην ενορία της Αγίας Ζώνης εκεί που καθημερινά μοιράζεται φαγητό αλλά και δίνονται βοηθήματα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

«Προσπαθούμε όσο μπορούμε να είμαστε κοντά στους συνανθρώπους μας, στις ανάγκες τους, είτε οικονομικές είτε υλικές, ότι κι αν είναι αυτό» λέει στην κάμερα του Star o πάτερ Εμμανουήλ.

Στην πιο πυκνοκατοικημένη γειτονιά της Αθήνας, δεκάδες άνθρωποι αναζητούν καθημερινά την βοήθεια του πατέ��α Εμμανουήλ για να εξασφαλίσουν ακόμα και ένα πιάτο φαγητό. 140 μερίδες μοιράζονται καθημερινά…

Ο πατήρ Εμμανουήλ δεν είναι ο ιερέας της γειτονιάς είναι ο άνθρωπος που προσπαθεί καθημερινά να επιλύσει προ��λήματα όσων ζητούν βοήθεια από την εκκλησία. Τα τελευταία χρόνια ο αριθμός όσων αναζητούν το φαγητό της ημέρας αυξάνεται συνεχώς.

Σε πολλές περιοχές του λεκανοπεδίου οι κάτοικοι δηλώνουν απογοητευμένοι από τις συνθήκες διαβίωσης τους, μια από αυτές τις περιοχές και η Κυψέλη.

Αυτό που προβληματίζει τον πάτερ Εμμανουήλ είναι ότι υπάρχουν συνάνθρωποι που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα αλλά η ντροπή τους κρατά φυλακισμένους μέσα στο σπίτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top