«Όταν κυβερνήσεις μην ξεχάσεις όσα λες» είχε πει ο αγρότης στον Τσίπρα το 2013-Τι λέει στο STAR

Απογοητευμένος δηλώνει ο Γιάννης Βάγγος

«Όταν κυβερνήσεις μην ξεχάσεις όσα λες» είχε πει ο αγρότης στον Τσίπρα το 2013-Τι λέει στο STAR

​Tρία χρόνια πέρασαν από τότε που ο Αλέξης Τσίπρας, ως ηγέτης της αντιπολίτευσης, είχε επισκεφτεί τα αγροτικά μπλόκα της Βοιωτίας. Από την καρότσα του ημιφορτηγού του επικεφαλής των κινητοποιήσεων Γιάννη Βάγγου, έβγαζε πύρινους λόγους. Τώρα ο αγρότης,δεν κρύβει την απογοήτευσή του.

«Είμαι απογοητευμένος από τα ψέματα. Δεν θέλουμε άλλα ψέματα. Δεν έχει σημασία το αγροτικό. Είχε έρθει να μιλήσει κι ανέβηκε για να ξεχωρίσει. Σημασία έχει ότι αυτά που έλεγε, δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που κάνει» δηλώνει στο STAR, o Γιάννης Βάγγος, μέλος της επιτροπής αγροτών Βοιωτίας.

Το Φεβρουάριο του '13, πάνω στο αγροτικό του Γιάννη Βάγγου, ο Αλέξης Τσίπρας είχε βγάλει πύρινο λόγο υπέρ των παραγωγών.

«Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι όσο υπάρχουν μνημόνιο και τρόικα, προοπτική για τους αγρότες δεν υπάρχει» υποστήριζε ο Αλέξης Τσίπρας.

Δεν πρόλαβε να κατέβει από την καρότσα κι ο Γιάννης Βάγγος του είχε επισημάνει: «Αύριο θα κυβερνήσεις, μην ξεχάσεις αυτά που λες».

«Αυτό μου το λένε παντού. Η απάντηση είναι μία: Δεν έχουμε άλλη επιλογή. 'Η θα συντρίψουμε το κατεστημένο ή θα συντριβούμε» είχε απαντήσει τότε ο νυν Πρωθυπουργός.

Ο αγροτοσυνδικαλιστής ηγέτης στη Βοιωτία δεν μπορεί να κρύψει τώρα την απογοήτευση του.

«Πέντε χρόνια κουβαλούσαμε νερό στον Τσίπρα. Νιώθω απογοήτευση που ένας νέος άνθρωπος δεν έκανε τίποτα από αυτά που έλεγε τότε» δήλωσε.

Τώρα όπως λέει με πικρό χιούμορ, έχει πλύνει το αυτοκίνητό του, μήπως έρθει στο μπλόκο της Βοιωτίας ο πρωθυπουργός, και θελήσει να ανέβει ξανά επάνω για να τους μιλήσει. Σημειώνει πάν��ως πως οι αγρότες δεν έχουν άλλη επιλογή, από το να κλιμακώσουν τον αγώνα τους…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top