Διευκρινίσεις της ΔΕΗ για τον 67χρονο που ΚΑΗΚΕ ζωντανός στου Ζωγράφου

"Το ρεύμα ήταν κομμένο από το 1997"

Διευκρινίσεις της ΔΕΗ για τον 67χρονο που ΚΑΗΚΕ ζωντανός στου Ζωγράφου

​Απαντήσεις αναφορικά με την πυρκαγιά σε διαμέρισμα στου Ζωγράφου, με θύμα έναν 67χρονο πολίτη δίνει με ανακοίνωσή της η ΔΕΗ, ξεκαθαρίζοντας πως το διαμέρισμα δεν είχε ρεύμα από τον Απρίλιο του 1997.

Όπως αναφέρει η επιχείρηση, «με την κοινωνική ευαισθησία που την διακρίνει, προέβη σε ενδελεχή έρευνα μετά το τραγικό συμβάν με την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα που βρίσκεται στην οδό Αμφιγενείας 4 στην περιοχή του Ζωγράφου.

Από την έρευνα προέκυψαν τα εξής:

Πρώτον, η υπ' αριθμ. παροχή 1-08061610-01 που ηλεκτροδοτούσε το συγκεκριμένο διαμέρισμα ήταν κομμένη από 3 Απριλίου 1997. Επιπλέον είχε αφαιρεθεί και ο μετρητής λόγω πολλαπλών παραβιάσεων.

Δεύτερον, ο συμβαλλόμενος πελάτης μέχρι το 1997 ήταν ο κ. Αποστολίδης Ι. Σήμερα στο πληροφορικό σύστημα του ΔΕΔΗΕΕ η παροχή εμφανίζεται σαν «κομμένη χωρίς πελάτη».

Κατόπιν αυτών, η ΔΕΗ ΔΕΗ -1,53% ΑΕ διαψεύδει κατηγορηματικά το περιεχόμενο σημερινών δημοσιευμάτων, τα οποία, προβάλλοντας δήθεν κοινωνική ευαισθησία, χωρίς καμία τεκμηρίωση ή διασταύρωση στοιχείων, δυσφημίζουν την Εταιρία.

Επισημαίνεται ότι αποκοπές δεν γίνονται σε πελάτες που είτε είναι ενταγμένοι στο κοινωνικό τιμολόγιο, είτε αποδεδειγμένα χρήζουν μηχανικής υποστήριξης, είτε έχο��ν ενταχθεί στη ρύθμιση οφειλών και την τηρούν.»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top