Διευκρινίσεις της ΔΕΗ για τον 67χρονο που ΚΑΗΚΕ ζωντανός στου Ζωγράφου

"Το ρεύμα ήταν κομμένο από το 1997"

​Απαντήσεις αναφορικά με την πυρκαγιά σε διαμέρισμα στου Ζωγράφου, με θύμα έναν 67χρονο πολίτη δίνει με ανακοίνωσή της η ΔΕΗ, ξεκαθαρίζοντας πως το διαμέρισμα δεν είχε ρεύμα από τον Απρίλιο του 1997.

Όπως αναφέρει η επιχείρηση, «με την κοινωνική ευαισθησία που την διακρίνει, προέβη σε ενδελεχή έρευνα μετά το τραγικό συμβάν με την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα που βρίσκεται στην οδό Αμφιγενείας 4 στην περιοχή του Ζωγράφου.

Από την έρευνα προέκυψαν τα εξής:

Πρώτον, η υπ' αριθμ. παροχή 1-08061610-01 που ηλεκτροδοτούσε το συγκεκριμένο διαμέρισμα ήταν κομμένη από 3 Απριλίου 1997. Επιπλέον είχε αφαιρεθεί και ο μετρητής λόγω πολλαπλών παραβιάσεων.

Δεύτερον, ο συμβαλλόμενος πελάτης μέχρι το 1997 ήταν ο κ. Αποστολίδης Ι. Σήμερα στο πληροφορικό σύστημα του ΔΕΔΗΕΕ η παροχή εμφανίζεται σαν «κομμένη χωρίς πελάτη».

Κατόπιν αυτών, η ΔΕΗ ΔΕΗ -1,53% ΑΕ διαψεύδει κατηγορηματικά το περιεχόμενο σημερινών δημοσιευμάτων, τα οποία, προβάλλοντας δήθεν κοινωνική ευαισθησία, χωρίς καμία τεκμηρίωση ή διασταύρωση στοιχείων, δυσφημίζουν την Εταιρία.

Επισημαίνεται ότι αποκοπές δεν γίνονται σε πελάτες που είτε είναι ενταγμένοι στο κοινωνικό τιμολόγιο, είτε αποδεδειγμένα χρήζουν μηχανικής υποστήριξης, είτε έχο��ν ενταχθεί στη ρύθμιση οφειλών και την τηρούν.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top