Έρχεται ΣΦΟΔΡΟ κύμα κακοκαιρίας- Πολικές θερμοκρασίες από το Σάββατο

Δείτε το ρεπορτάζ του Star

 Έρχεται ΣΦΟΔΡΟ κύμα κακοκαιρίας- Πολικές θερμοκρασίες από το Σάββατο

​Ένα νέο κύμα κακοκαιρίας θα χτυπήσει την Ελλάδα από το Σάββατο. Το κύμα κακοκαιρίας έρχεται από τα δυτικά και αρχικά θα φέρει ισχυρές καταιγίδες.

Οι Αμερικανοί μετεωρολόγοι προειδοποιούν για μετεωρολογική βόμβα και προβλέπουν ότι η κεντρική Ευρώπη θα ζήσει τον χειρότερο χιονιά των τελευταίων 20 ετών. Μάλιστα, έχουν δώσει και όνομα στα έντονα καιρικά ονόματα… τα έχουν βγάλει «Big One».

Οι Έλληνες μετεωρολόγοι είναι πιο συγκρατημένοι. Προβλέπουν πολικές θερμοκρασίες αλλά και χιόνια από την ερχόμενη Δευτέρα. Ωστόσο, περιμένουν περισσότερα στοιχεία από τους δορυφόρους για να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τους Αμερικανούς συναδέλφους τους ως προς την σφοδρότητα που θα χτυπήσει ο χιονιάς τη χώρα μας.

Όπως όλα δείχνουν, η πτώση της θερμοκρασίας θα είνα�� τόσο μεγάλη που ο υδράργυρος στην Αθήνα θα πέσει ως και 12 βαθμούς Κελσίου και στη Θεσσαλονίκη μέχρι και 10 βαθμούς.

Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι το κρύο θα είναι χειρότερο από αυτό της Πρωτοχρονιάς και πολλές περιοχές της χώρας θα σημειώσουν θερμοκρασίες ακόμα και κάτω από το μηδέν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top