Αυτή είναι η γυναίκα του Βασίλη Λεβέντη στην πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση-ΒΙΝΤΕΟ

Τι αποκάλυψε η Νατάσα Μεντεσίδου για το γάμο της με τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων

Αυτή είναι η γυναίκα του Βασίλη Λεβέντη στην πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση-ΒΙΝΤΕΟ

Σε αποκαλύψεις τόσο για το γάμο όσο και για την πολιτική πορεία του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, προχώρησε η γυναίκα του, Νατάσα Μεντεσίδου, στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση.

Η σύζυγος του κ. Λεβέντη, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star και εκμυστηρεύτηκε άγνωστα πράγματα για τον κοινό τους βίο.

Γεννηθείσα στην Καβάλα, η κομψή κυρία Μεντεσίδου, ήρθε στην Αθήνα το 1964 κι καταπιάστηκε με τη γυναικεία ένδυση. Στην πορεία ασχολήθηκε με την τηλεόραση αλά και με το… κόμμα. Μάλιστα, όπως λέει η ίδια «πήγαινα πρώτη στα γραφεία κι έφευγα τελευταία, κάτι που συμβαίνει μέχρι και σήμερα».

Όσο για τη συμβολή της στην πολιτική πορεία του συζύγου της; Θυμάται χαρακτηριστικά ένα απίστευτο περιστατικό: «Στις εκλογές του Γενάρη, επειδή οι μέρες ήταν μετρημένες, έπρεπε να κλείσει ο συνδυασμός του κόμματος. Ήταν λοιπόν μεσημέρι και μας έλειπαν 100 άτομα για να συμπληρωθεί ο συνδυασμός. Εγώ μπήκα στο γραφείο και είπα ‘τα σκίζω όλα τα καίω όλα και φεύγουμε’. Τότε λοιπόν μου λέει ο Βασίλης ‘Καν΄ το’! Με το που το ακούω αυτό, βγαίνω από το γραφείο. Δεν επανήλθαμε επί του θέματος. Μέχρι το βράδυ ήρθαν οι 100 υποψήφιοι. Δεν το ξεχνώ γιατί ήταν κάτι που παρολίγο να το έκανα! Για δευτερόλεπτα βρέθηκαν τα 100 άτομα, διαφορετικά θα τα είχα κάνει κομματάκια κι ο Βασίλης δεν θα ήταν σήμερα στη Βουλή»!


Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή…
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top