Η Μαρίνα Πατούλη πιο «ΧΡΥΣΗ» από ποτέ αποκαλύπτει: «Το υποκοριστικό μου είναι Πατούλαινα»

«Άνετα θα πήγαινα στο Dancing with the stars»

Η Μαρίνα Πατούλη πιο «ΧΡΥΣΗ» από ποτέ αποκαλύπτει: «Το υποκοριστικό μου είναι Πατούλαινα»

Πιο υπερπαραγωγή αλλά και πιο αποκαλυπτική από ποτέ φωτογραφήθηκε η Μαρίνα Πατουλή για το περιοδικό Down Town, λίγες μέρες μετά το σάλο που προκλήθηκε για το «χρυσό» σαλόνι του σπιτιού της.

H σύζυγος του δημάρχου Αμαρουσίου μίλησε για τον σύζυγο της, για τη θέληση της να συμμετάσχει στο Dancing with the stars, ενώ αποκάλυψε και το υποκοριστικό της!

image.jpg
Όπως είπε δεν την ενοχλούν τα σχόλια περί Barbie… «Θα με ανησυχούσε αν σταματούσαν να λένε για εμένα, Εντάξει, το Barbie έχει καθιερωθεί. Αλλά το κλασσικό υποκοριστικό είναι το «Πατούλαινα». Εδώ στις απονομές με προσφώνησαν έτσι».

Η ίδια μίλησε και για την γνωριμία με τον άντρα της, με τον οποίο σημειωτέον είναι μαζί 30 χρόνια. «Είμαστε μαζί 30 χρόνια. Όταν είχα τελειώσει τις πανελλήνιες, είχα πάει διακοπές με μια φίλη μου στην Πάρο. Ήταν καλοκαιρινός και κεραυνοβόλος έρωτας. Ο Γιώργος τότε ήταν ορθοπεδικός χειρουργός. Προσέφερε έργο και ήταν πολύ καλός στη δουλειά του».

patouli-marina-tria.jpg
Μάλιστα, σε ερώτηση για το αν θα ασχολιόταν ποτέ με την τηλεόραση η κυρία Πατούλη είπε πως θα το έκανε πιο νέα, ωστόσο, ανέφερε πως «θα πήγαινα άνετα στο Dancing with the stars. Βέβαια, θα ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη γι' αυτόν (σ.σ. τον σύζυγό μου). Δεν του αρέσει το Lifestyle».

Όσο για το ποιον θεωρεί καλοντυμένο και ποιον όχι τονίζει ότι «πιο χάλια τον Βαρουφάκη. Χάλια δηλαδή έλεος. Στιλιστικά μου αρέσει ο Νίκος Χατζινικολάου και ο Νίκος Ευαγγελάτος».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top