ΜΟΝΟ στο Star- Κρατώντας ΟΠΛΑ λήστεψαν σούπερ μάρκετ στη Λυκόβρυση- Βίντεο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Λίγες ώρες πριν την Πρωτοχρονιά μπούκαραν στο κατάστημα και σκόρπισαν τον πανικό

ΜΟΝΟ στο Star- Κρατώντας ΟΠΛΑ λήστεψαν σούπερ μάρκετ στη Λυκόβρυση- Βίντεο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

​Θρασύτατη ληστεία έγινε το απόγευμα της Τετάρτης σε μεγάλο σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας στην Λυκόβρυση.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 18:00, όπως βλέπετε στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε για το Star ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας, οι τρεις ένοπλοι έχουν μπει μέσα στο σούπερ μάρκετ στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου.

Ο πρώτος ληστής που φόρα μαύρο κράνος και κρατά στο χέρι του όπλο πηγαίνει προς τα ταμεία ενώ η υπάλληλος σηκώνει τα χέρια της ψηλά.

Ο συνεργός του κρατώντας ένα καλάσνικοφ δίνει εντολές ενώ οι πελάτες τους κοιτούν παγωμένοι λες και παρακολουθούν σκηνές από κινηματογραφική ταινία. Ο ληστής με το μαύρο κράνος δίνει στην ταμία μια σακούλα που την γεμίζει με τις εισπράξεις.

Την ίδια στιγμή, τρίτος ληστής με το ασημί κράνος παίρνει και αυτός μια σακούλα και κατευθύνεται προς άλλο ταμείο. Η υπάλληλος κατατρομαγμένη φεύγει από την μέση και μέσα σε δευτερόλεπτα παίρνει ό,τι χρήματα βρίσκει στην ταμειακή μηχανή που λόγω των ημερών είναι γεμάτη.

Όμως οι ληστές πριν φύγουν ξαναελέγχουν τα ταμεία θέλοντας να αρπάξουν και το τελευταίο ευρώ ενώ η εξωτερική κάμερα του σούπερ μάρκετ τους καταγράφει ενώ φεύγουν.

Ο υπεύθυνος του καταστήματος έχει ειδοποιήσει την αστυνομία ενώ πελάτες και υπάλληλοι τα έχουν στην κυριολεξία χαμένα καθώς για ώρα βρέθηκαν με τρεις επικίνδυνους ληστές να τους σημαδεύουν με όπλα.

Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό που κατάφεραν να αποσπάσουν οι αδίστακτοι άντρες, ωστόσο, αναμένεται να είναι αρκετά υψηλό λόγω των γιορτών. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top