ΕΤΣΙ μπορείς να καταλάβεις ότι το ποτό σου είναι ΜΠΟΜΠΑ- Για να μην σου χαλάσει τίποτα το κέφι

ΔΕΙΤΕ τον τρόπο με τον οποίο σε ξεγελούν

​Τις μέρες των γιορτών όλοι βγαίνουμε περισσότερο… Και κυρίως τρώμε και πίνουμε περισσότερο. Ωστόσο, οι έξοδοι μας σε νυχτερινά μαγαζιά εγκυμονούν και άλλους κινδύνους, καθώς σε πολλά μαγαζιά σερβίρουν τα λεγόμενα ποτά- μπόμπες!

Με πολύ απλούς τρόπους και με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις οι επιτήδειοι νοθεύουν τα ποτά που πίνετε μπροστά στα μάτια σας. Πως; Όπως βλέπετε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Star και του δημοσιογράφου Βαγγέλη Γκούμα, σας βάζουν το ποτό που ζητήσατε... χωρίς πάγο.

Εσείς ζητάτε πάγο και τότε χωρίς να το καταλάβετε αφήνουν το ποτήρι με το καθαρό ποτό κάτω από το μπαρ και σας σερβίρουν το νοθευμένο ποτό μαζί με πάγο φυσικά. Εκτός από αυτόν τον τρόπο υπάρχει και η αλλαγή του περιεχομένου στο μπουκάλι.

Οι επιτήδειοι μπάρμαν είναι παρατηρητικοί, εκμεταλλεύονται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις τους πιο νεαρούς και αδαείς στο ποτό πελάτες, το σκοτάδι και την δυνατή μουσική. Για αυτό κάθε φορά που πίνετε το ποτό σας θυμηθείτε όσα σας δείξαμε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top