Φαγητό, γλυκά και δώρα μοίρασαν μέλη του προγράμματος «We Care» σε πρόσφυγες στο Ελληνικό

Πρωτοβουλία του ιδρύματος «Μαριάννα Βαρδινογιάννη»

Φαγητό, γλυκά και δώρα μοίρασαν μέλη του προγράμματος «We Care» σε πρόσφυγες στο Ελληνικό

​Ο Αλί και πολλά παιδάκια που έχουν βρει προσωρινό καταφύγιο στο κλειστό γήπεδο χόκεϋ στο Ελληνικό δέχθηκαν δώρα, γλυκά και μια ζεστή μερίδα φαγητό από την ομάδα εκπροσώπων του προγράμματος «We Care» που αποτελεί πρωτοβουλία του ιδρύματος «Μαριάννα Βαρδινογιάννη».

«Σήμερα μοιράζουμε ζεστό φαγητό για τους ανθρώπους που υποφέρουν, κυρίως τους πρόσφυγες. Άλλωστε η «Αποστολή» έχει μοιράσει τα τελευταία 5 χρόνια, 18,5 εκατομμύρια μερίδες φαγητό» ανέφερε ο Κωστής Δήμτσας, Γενικός Διευθυντής της ΜΚΟ «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

«Σήμερα είναι ένα γεύμα αγάπης προς τους συνανθρώπους μας, τους μετανάστες στο Ελληνικό, καθώς επίσης θα μοιραστούν και παιχνίδια για τα μικρά παιδιά» τόνισε ο Μανώλης Παπασάββας, διοικητής Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Αρωγοί και στη σημερινή επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού,είναι ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και το νοσοκομείο Παίδων η Αγία Σοφία.

«Εμβολιάζουμε τα παιδιά, καταγράφουμε παιδιά, αλλά τώρα που είναι χρονιάρες μέρες, φέραμε δώρα, γεύματα και όλοι μαζί θα περάσουμε τις δυσκολίες» σημείωσε ο Γιώργος Πατούλης, δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της Κ��ΔΕ.

Μετά τις γιορτές θα γίνουν οι εμβολιασμοί των παιδιών που έχουν καταγραφεί ενώ το πρόγραμμα «We Care», θα επεκταθεί και σε άλλα σημεία της χώρας, με προτεραιότητα στους δήμους που έχουν τις μεγαλύτερες ανάγκες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top