Γίναμε πάλι ρεζίλι των σκυλιών-Έκλεισαν την Ακρόπολη και το ανακοίνωσαν με ανορθόγραφη πινακίδα

Καταστάσεις για γέλια και για κλάματα έζησαν Έλληνες και ξένοι τουρίστες-Δείτε το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Γίναμε πάλι ρεζίλι των σκυλιών-Έκλεισαν την Ακρόπολη και το ανακοίνωσαν με ανορθόγραφη πινακίδα

​Κλειστή ήταν η Ακρόπολη την Κυριακή λόγω της στάσης εργασίας των αρχαιοφυλάκων, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την περικοπή των αμοιβών τους, τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα, αλλά και την έλλειψη προσωπικού.

Για δυσφήμηση της χώρας μας στο εξωτερικό μίλησαν Έλληνες και ξένοι τουρίστες, οι οποίοι το πρωί συνάντησαν κλειστές πόρτες, αλλά και ανορθόγραφες πινακίδες για το κλείσιμο του Ιερού βράχου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλος εκνευρισμός και απογοήτευση.

Οι ξένοι τουρίστες... γελούσαν και φωτογράφιζαν το χαρτί με την ειδοποίηση για να το δείξουν στις χώρες τους. Ένας Έλληνας επισκέπτης βλέποντας τι συνέβαινε διόρθωσε πρόχειρα την πινακίδα, προσπαθώντας να μετριάσει την ζημιά.

Ανάμεσα στους απογοητευμένους τουρίστες ήταν και ο προπονητής του Παναθηναϊκού Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος έφυγε και αυτός χωρίς… αποτέλεσμα από την επίσκεψη του στην Ακρόπολη μαζί με την οικογένεια του.

Αύριο Δευτέρα λήγει η αποχή και έτσι όσοι από τους τουρίστες παραμείνουν στην Αθήνα, θα μπορούν να επισκεφθούν την Ακρόπολη για να δουν επιτέλους από κοντά την εθνική μας κληρονομία!

ΒΙΝΤΕΟ STAR -Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Γκούμας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top