Santa Claus is coming στα Χανιά και στην Πρέβεζα με δώρα, φαγητά και τσίπουρα! –ΒΙΝΤΕΟ

Ο κακός χαμούλης έγινε στα "Santa Run". Ήταν όλοι εκεί και ο Ρούντολφ το ελαφάκι!

​«Κοκκίνισαν» την Κυριακή τα Χανιά, όπου πραγματοποιήθηκε και φέτος το Santa Run με συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία!







Χιλιάδες Χανιώτες, μικροί και μεγάλοι, φόρεσαν τη στολή του Αγίου Βασίλη και ξεχύθηκαν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, συμμετέχοντας στο 5ο Santa Run στα Χανιά για την ενίσχυση των συλλόγων, που ασχολούνται με παιδιά της πόλης που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.




Όλη η πόλη έδωσε το παρόν στο Αγιοβασιλιάτικο event, σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretalive.gr! Τα καταστήματα της διαδρομής προσέφεραν κεράσματα στους συμμετέχοντες, ενώ ντόπιοι djs γέμισαν με πολλή μουσική τους δρόμους της πόλης, σε έναν αγώνα αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται αγάπη και βοήθεια.



Santa ... run για πρώτη φορά στην Πρέβεζα!

Άγιο Βασίλη ξυλοπόδαρο, Άγιο Βασίλη σκυλάκι ακόμα και Άγιο Βασίλη ...βιολιστή στην στέγη είχε το πρώτο "Santa Run" στην Πρέβεζα.



Η γιορταστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την τελευταία Κυριακή του Χρόνου με ανοιχτά τα καταστήματα στην πόλη και βασικό πρωταγωνιστή τη νεολαία της Πρέβεζας, καθώς στην πλειοψηφία τους οι Άγιο-Βασίληδες του "Santa Run" ήταν μαθητές.



Με... πολλή μουσική, τσίπουρο, γλυκά, χορό και φαγητά μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με την καρδιά τους, όπως περιγράφει η ιστοσελίδα mypreveza.gr



BINTEO από flashnews.gr και mypreveza.gr