Ραγδαία Επιδείνωση του καιρού-Με κρύο και χιόνια θα έρθει ο Άγιος Βασίλης-Αναλυτική πρόγνωση

Θα βγάλουμε τα σκούρα γυαλιά και θα φορέσουμε κασκόλ, γάντια και σκουφιά

Ραγδαία Επιδείνωση του καιρού-Με κρύο και χιόνια θα έρθει ο Άγιος Βασίλης-Αναλυτική πρόγνωση

Μπορεί να κάναμε... ανοιξιάτικα Χριστούγεννα, όμως η αλλαγή του χρόνου φαίνεται πως θα φέρει και αλλαγή του καιρού. Η καλοκαιρία θα κρατήσει στην Ελλάδα για μερικά 24ωρα ακόμη, ενώ από την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου η θερμοκρασία πέφτει κατακόρυφα και δεν αποκλείεται να δούμε χιόνια ακόμη και μέσα στην Αθήνα.

Αναλυτικότερα....

Όπως είπε στο Star, ο μετεωρολόγος Μανώλης Ανανδρανιστάκης, «μέχρι την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου ο καιρός στη χώρα μας θα παραμείνει ηλιόλουστος. Από αύριο Κυριακή, οι βοριάδες θα αρχίσουν να εξασθενούν. Έτσι την Δευτέρα και την Τρίτη η ένταση τους δεν θα ξεπερνά τα 4 με 5 μποφόρ, με αποτέλεσμα η θερμοκρασία να ανέβει ξανά στους 18 και κατά τόπους στους 19 βαθμούς».

Φεύγοντας, όμως, ο χρόνος... ετοιμάζεται για ανατροπή, αφού δείχνει να μας αποχαιρετά πια, με τσουχτερό κρύο και χιονοπτώσεις στα ορεινά, ενώ δεν αποκλείεται να μας φέρει... άσπρη μέρα, ακόμα και στην πρωτεύουσα.

«Από την Τετάρτη πάντως, σύμφωνα με τα ως τώρα δεδομένα μας, φαίνεται ότι υπάρχει πιθανότητα να έχουμε... σημαντική επιδείνωση του καιρού στη χώρα με μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας, θυελλώδεις βοριάδες και αυτή τη φορά με... αρκετό χιόνι, ιδιαίτερα στην ανατολική και βόρεια χώρα» είπε στο Star ο κ.Μανώλης Ανανδρανιστάκης.

Φαίνεται πως ο Άγιος Βασίλης θα μας κάνει το... ποδαρικό του, όπως... ακριβώς του αρμόζει!

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top