ΑΥΤΟΨΙΑ STAR: Βάζουμε κρέατα ΒΟΜΒΕΣ στα πιάτα μας- Πουλούν τα κατεψυγμένα ως φρέσκα

Για να τα αποψύξουν χρησιμοποιούν καμινέτα

​Αλλοιωμένα κατεψυγμένα κρέατα που φυλάσσονται σε ψυγεία που υπολειτουργούν πωλούνται σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας.

Ο ιδιοκτήτης, μάλιστα, όπως βλέπετε, ήθελε να σπάσει την κάμερα του Star. Οι συνθήκες υγιεινής που βρήκε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας με την κάμερα του Star μέσα στο παντοπωλείο του δεν τις συναντάει κανείς ούτε στις πιο υποβαθμισμένες χώρες του κόσμου.

Παντού βρωμιά, λίγδα, σκουπίδια ακόμη και πάνω στους πάγκους που έκοβαν με τα βρώμικα χέρια τους κοτόπουλα οι δυο υπάλληλοι τους κα��αστήματος.

Μάλιστα όταν είδαν την κάμερα του Star να τους καταγράφει με μια γρήγορη κίνηση πέταξαν τα κομμένα κρέατα μέσα στα σκουπίδια. Και να ήταν μόνο αυτά. Όλες οι πόρτες των ψυγείων της βιτρίνας του καταστήματος ήταν σπασμένες και κολλημένες με μονωτικές ταινίες. Τα κρέατα μέσα ήταν μαυρισμένα με μια απαίσια μυρωδιά. Ψυγεία που μετατράπηκαν σε αποθήκες σκουπιδιών.

Κατεβήκαμε και στο υπόγειο όπου φρίξαμε με αυτά που είδαμε. Και το πιο φοβερό από όλα. Είχαν στο βρώμικο πάτωμα κατεψυγμένα πόδια από πατσά τα οποία τα ζέσταιναν με καμινέτο. Και όσα δεν πουλούσαν τα ξανάβαζαν στο ψυγείο για να επαναλάβουν το ίδιο στην συνέχεια. Όσο για τα υπόλοιπα κρέατα από την όψη και την μυρωδιά τους αντίθετα με την λαϊκή ρήση εδώ το φτηνό και χαλ��σμένο κρέας δεν το τρώνε τα σκυλιά αλλά οι άνθρωποι.

Ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης του καταστήματος είναι αλλοδαπός. Και αναρωτιόμαστε πότε έγινε ο τελευταίος υγειονομικός έλεγχος; Ποιος του έδωσε την άδεια που μας έδειχνε θυμωμένος και... υπερήφανος; Αφήσαμε για το τέλος αύτη την εικόνα με το υπαίθριο παζάρι με τις κότες και τ αυγά που πουλούσαν μέσα σε φορτηγό στην μέση του δρόμου. Αυτά για να ξέρετε ποιες βόμβες μπαίνουν στα πιάτα μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top