ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ:Πεταμένα τα χρήματα του ελληνικού λαού για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ:Πεταμένα τα χρήματα του ελληνικού λαού για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004

​Ηλεκτρονικά είδη, ρουχισμός, εξέδρες, κινητά τηλέφωνα, προμήθειες εκατομμυρίων ευρώ σαπίζουν μέσα στο σπίτι της πάλης στα Άνω Λιόσια αλλά και σε άλλες Ολυμπιακές εγκαταστάσεις οι οποίες εγκαταλείφθηκαν αμέσως μετά το τέλος των Ολυμπιακών αγώνων.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού ο οποίος επισκέφθηκε μαζί με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου τις αποθήκες στο σπίτι της πάλης είδε από κοντά αυτή την τραγική εγκατάλειψη.

Ο κ. Σταυρος Κοντονής δεν πίστευε στα μάτια του δείχνοντας στην κάμερα του STAR και τον Βαγγέλη Γκούμα αυτούς τους τόνους πανάκριβων υλικών που αγοράστηκαν για να χρησιμοποιηθούν στους αγώνες του 2004. Παραγγελίες εκατομμυρίων σε είδη που είτε χρησιμοποιήθηκαν είτε βρέθηκαν ανέπαφα ακόμη και μέσα στα κουτιά τους.

Να θυμίσουμε ότι με ρεπορτάζ του STAR είχαμε αναδείξει το τεράστιο αυτό πρόβλημα αλλά και το πλιάτσικο που είχε γίνει μετά τους αγώνες.

Σήμερα ανάμεσα στα άδεια κουτιά με ηλεκτρονικά είδη που κανείς δεν ξέρει που κατέληξαν μετά την χρησιμοποίηση τους, βρέθηκαν κινητά τηλέφωνα, φορτιστές , πληκτρολόγια, πανάκριβα αναλώσιμα για φωτοτυπικά και εκτυπωτές. Έπιπλα ακόμη και ολόκληρες εξέδρες θεατών.

Σπατάλες για τις οποίες κανείς από τους υπευθύνους για την διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 δεν λογοδότησε ποτέ.

Τα σχέδια της πολιτείας προβλέπουν την πλήρη καταγραφή όλων αυτών των ειδών και την χρησιμοποίηση τους όπου είναι δυνατόν στον δημόσιο τομέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top