«Σατανική» οικιακή βοηθός άνοιξε την πόρτα στους ληστές- Φίμωσαν και χτύπησαν 50χρονη

Της άρπαξαν χρήματα, κοσμήματα και ακριβά ρούχα

«Σατανική» οικιακή βοηθός άνοιξε την πόρτα στους ληστές- Φίμωσαν και χτύπησαν 50χρονη

​Θύμα της αλλοδαπής οικιακής της βοηθού έπεσε μια γυναίκα 50 ετών στα νότια προάστια. Δύο άγνωστοι συνεργοί της εισέβαλαν στο διαμέρισμα και άρπαξαν από χρηματοκιβώτιο μεγάλο χρηματικό ποσό, κοσμήματα και ακριβά ρούχα.

«Ούτε κατάλαβα τι έγινε, με πέταξαν στο κρεβάτι, προφανώς για να πεθάνω από ασφυξία» λέει με τρεμάμενη φωνή η 50χρονη.

Για 45 λεπτά το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος στη Βούλα έζησε έναν εφιάλτη. Τον ρόλο του σκηνοθέτη φαίνεται ότι είχε η αλλοδαπή οικιακή της βοηθός που σύμφωνα με την καταγγελία της, άνοιξε την πόρτα του σπιτιού σε δυο συνεργούς της.

«Όρμησαν δύο μασκοφόροι, αυτή έφυγε ανενόχλητη, κατέβασε τα σκουπίδια, δεν την πείραξαν καθόλου» περιγράφει η άτυχη γυναίκα.

Οι δράστες είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους και άρπαξαν από την ιδιοκτήτρια το κλειδί από το χρηματοκιβώτιο, ενώ την χτύπησαν για να την ακινητοποιήσουν.

«Με πέταξαν στο πάτωμα ενώ αυτή είχε φύγει, με φίμωσαν, με χτύπησαν, μετά με πέταξαν στον καναπέ. Τους ρώτησα “τι θέλετε;” και μου είπαν με σπαστά ελληνικά, “Mακάρι να ξέραμε και εμείς τι θέλαμε”» προσθέτει η ίδια.

Της πήραν χρήματα, κοσμήματα ενώ άνοιξαν και τις ντουλάπες, από τις οποίες άρπαξαν ακριβά φορέματα και γούνες. Στη συνέχεια την άφησαν δεμένη στο διαμέρισμα και εξαφανίστηκαν.

Οι αστυνομικοί ερευνούν και άλλες ανάλογες υποθέσεις, στις οποίες οι οικιακοί βοηθοί γίνονται δούρειοι ίπποι για τις συμμορίες που βάζουν στο στόχαστρο τους ότι πολύτιμο υπάρχει μέσα στα σπίτια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top