It's Christmas time! Πόσο θα κοστίσει το χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Στα περσινά επίπεδα αλλά και χαμηλότερα θα κυμανθούν οι τιμές φέτος

It

​Το φετινό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απολύτως από την αίγλη και την πολυτέλεια του παρελθόντος. Τα περισσότερα ζαχαροπλαστεία, χασάπικα αλλά και μανάβικα έχουν ρίξει τις τιμές τους για να μπορεί ο καθένας να οργανώσει ένα γιορτινό τραπέζι…

«Η γαλοπούλα κοστίζει γύρω στα 8 ευρώ η ελληνική. Συγκριτικά με πέρυσι οι τιμές είναι πιο χαμηλές και αυτό έχει ως αποτελέσματα να υπάρχει αύξηση του κόσμου όσον αφορά στη γαλοπούλα. Η τιμή στο αρνάκι είναι στα 8 ευρώ, στο κατσικάκι είναι περίπου μισό ευρώ παραπάνω. Το αγριογούρουνο έχει γύρω στα 10 ευρώ» λέει ο κρεοπώλης, Τσιαπαρίκος Απόστολος.

Φέτος οι γιορτές δεν θα γίνουν αιτία να αδειάσει το πορτοφόλι σας, αφού οι τιμές συγκριτικά με πέρσι είναι πολύ χαμηλότερες! Μπορείτε άνετα να γεμίσετε την γαλοπούλα σας με κάστανα αλλά και να σπάσετε ένα ρόδι για το καλό! Τα κάστανα κάνουν 5.95 ευρώ και το ρόδι το κιλό κοστίζει..2.95!

Μετά τη γαλοπούλα… ακολουθεί γλυκό! Μελομακάρονα-κουραμπιέδες και δίπλες σε τιμές που σίγουρα θα σας γλυκάνουν, αφού είναι χαμηλότερες από τις περσινές. Γύρω στα 12 ευρώ κοστίζει ένα κιλό μελομακάρονα, 13 ευρώ το κιλό οι κουραμπιέδες και 14 ευρώ οι δίπλες.
Ακόμη με 10 ευρώ μπορείτε να πάρετε δώρα-γούρια για τους καλεσμένους σας!
Ένα γούρι πέταλο κοστίζει 10 ευρώ, το ρόδι 12 ευρώ, δωράκια που μπορεί κάποιος να τα βάλει πάνω στο τραπέζι για τους καλεσμένους του ρεβεγιόν, να τα στολίσει στην τραπεζαρία…ή να τα προσφέρει σε αυτόν που θα κερδίσει το φλουρί!
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top