Βίντεο ντοκουμέντο:Σε χωματερή μετατράπηκε το Τάε Κβον Ντο-Σκουπίδια παντού, βρώμικες τουαλέτες

Το απόλυτο μπάχαλο με τη μεταφορά μεταναστών

Βίντεο ντοκουμέντο:Σε χωματερή μετατράπηκε το Τάε Κβον Ντο-Σκουπίδια παντού, βρώμικες τουαλέτες

​Σκουπίδια παντού, βουλωμένες και βρώμικες τουαλέτες συνθέτου�� την εικόνα που άφησαν πίσω τους οι χιλιάδες μετανάστες που φιλοξενήθηκαν στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο.

Το βίντεο ντοκουμέντο του Star είναι ενδεικτικό της κατάστασης.

Εν τω μεταξύ, συνεργεία καθαρισμού μπήκαν το πρωί της Πέμπτης στο γήπεδο και ξεκίνησαν εργασίες αποκατάστασης των ζημιών και την απολύμανση του κτιρίου. Το πρωί της Παρασκευής, πρέπει να παραδοθεί καθαρό στην εταιρεία που διοργανώνει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κικ μπόξινγκ, το οποίο διεξάγεται την Κυριακή.

Υπενθυμίζεται ότι οι μετανάστες μεταφέρθηκαν με λεωφορεία του ΟΑΣΑ λίγο μετά τις 10 το πρωί και οι τελευταίοι μετανάστες από το γήπεδο του Τάε Κβον Ντο στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού.

Ενδεικτικό του ελληνικού μπάχαλου, είναι πως από τη μία πόρτα έδιωχναν τους μετανάστες και από την άλλη πόρτα έβαζαν άλλους.

Συγκεκριμένα, την ώρα που το λεωφορείο του ΟΑΣΑ έφευγε από το Ταε Κβον Ντο για το Ελληνικό, ένα άλλο πούλμαν έφερε ακόμα 25 μετανάστες από την Ειδομένη.

Τελικά όλοι οι μετανάστες περίπου 140 άτομα μεταφέρθηκαν στο χόκεϊ επί χόρτου.

Λίγο αργότερα στο Ελληνικό έφτασαν και άλλοι μετανάστες με τα λιγοστά υπάρχοντα τους και ζήτησαν να φιλοξενηθούν.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας έφτασαν και άλλοι μετανάστες στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού, κυρίως άνδρες, στους οποίους δεν επέτρεψαν την είσοδο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top