Κόντρα Μπουτάρη-καστανά: «Είναι θεατρίνος και ψεύτης» λέει ο δήμαρχος

Τι απαντά ο μικροπωλητής

Κόντρα Μπουτάρη-καστανά: «Είναι θεατρίνος και ψεύτης» λέει ο δήμαρχος

Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον καστανά της Θεσσαλονίκης κ��ι το δήμαρχο της πόλης, Γιάννη Μπουτάρη.

Η αρχή έγινε όταν ο κ. Μπουτάρης εμφανίστηκε επικριτικός προς τον ηλικιωμένο καστανά, ο οποίος πρωταγωνίστησε πριν λίγες μέρες σε επεισόδιο με αστυνομικούς.

Από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου, ο κ. Μπουτάρης έκανε λόγο για θεατρινισμούς, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Τον ξέρετε όλοι ποιος είναι. Λιποθύμησε δήθεν από την ταραχή του στον έλεγχο. Είναι καθ΄έξιν παράνομος όπως οι ναρκομανείς. Έχει έρθει και εδώ στο δημοτικό συμβούλιο και έχει λιποθυμήσει. Πρέπει να πιάσει δουλειά στο Κρατικό Θέατρο».

Συνεχίζοντας, υπεραμύνθηκε της στάσης των αστυνομικών: «Η αστυνομία δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για ό,τι συνέβη. Εκείνη την ημέρα γινόταν συστηματικός έλεγχος σε όλους τους πλανόδιους. Ο συγκεκριμένος καστανάς έχει άδεια σε ένα συγκεκριμένο σημείο, αλλά φεύγει και πάει όπου θέλει. Έχουμε πολλές παραβάσεις. Είναι μια κατάσταση που ξεπερνάει τα όρια της ανοχής».

«Είναι ψεύτης» απάντησε ο καστανάς στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και πρόσθεσε ότι: «Αν χρωστάω τα λεφτά αυτά, τα 70.000, στο ΤΕΒΕ είναι υπεύθυνος ο Μπουτάρης».

ΔΕΙΤΕ το βίντεο…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top