Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας -Σεμινάριο με θέμα:«Πώς να βρεις την πρώτη ή την επόμενή σου δουλειά»

Θα διαρκέσει δύο μέρες- Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου

​Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, στις 11:00 – 17:00 και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, στις 15:30 – 21:30 το Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του Φορέα, στη Φιλική Φωλιά Ελευσίνας, Διήμερο Σεμινάριο με τίτλο «Πώς να βρεις την πρώτη ή την επόμενή σου δουλειά». Στόχος του σεμιναρίου είναι να υποστηρίξει τους νέους του Θριασίου Πεδίου να συγκροτήσουν τα πρώτα τους επαγγελματικά τους βήματα, να ανακαλύψουν τις κλίσεις τους, να πιστέψουν σε αυτές και να ανοιχτούν με αυτοπεποίθηση στον επαγγελματικό χώρο.

Οι θεματικές που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου είναι οι ακόλουθες:

· ποια είναι τα θεμέλια της προσωπικής σου επιτυχίας,

· ποια είναι τα ταλέντα σου και πώς τα προβάλεις,

· τι σημαίνει "ψάχνω για δουλειά", μύθοι και πραγματικότητες,

· σχεδιασμός βιογραφικού σημειώματος με απλά βήματα,

· πώς αναζητάς αγγελίες εργασίας,

· τι σημαίνει ανοίγω τη δική μου επιχείρηση - συμμετέχω σε μια επιχείρηση,

· προγράμματα ΕΣΠΑ: φιλοσοφία, μεθοδολογία, καλές πρακτικές.

Το Διήμερο Σεμινάριο αποτελεί το δεύτερο κύκλο σεμιναρίων που υλοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων υποστήριξης νέων και ανέργων στη διαδικασία εύρεσης εργασίας, το οποίο εντάσσεται στο έργο «Κύκλος Αγάπης για τις Οικογένειες του Θριασίου Πεδίου».

12341362_1694280734119971_2353846191971807579_n.jpg
Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους της περιοχής οι οποίοι είναι άνεργοι ή έχουν μηδενική εργασιακή εμπειρία. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Κέντρου Αγάπης Ελευσίνας www.kentroagapis.gr

Το έργο χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα, γνωστού ως EEA Grants. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας, η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα ακόλουθα στοιχεία:
Γιώργος Πυρουνάκης τηλ.: +30 2105543186, email: kentroag@yahoo.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top