ΑΥΤΗ είναι η σατανική τριάδα της Λαμίας που ΕΣΦΑΞΕ ανελέητα τον 75χρονο -ΦΩΤΟ

Η οικιακή βοηθός, ο σύντροφος και ο κουμπάρος της πίσω από το άγριο έγκλημα

ΑΥΤΗ είναι η σατανική τριάδα της Λαμίας που ΕΣΦΑΞΕ ανελέητα τον 75χρονο -ΦΩΤΟ

Στα δικαστήρια της Λαμίας οδηγήθηκαν το πρωί, η 31χρονη οικιακή βοηθός, ο 42χρονος σύντροφός της και ο κουμπάρος τους, κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 75χρονου Κώστα Ζήση, στο σπίτι του στον Καραβόμυλο.

αρχείο λήψης.jpg
Η σατανική τριάδα που φέρεται να έσφαξε τον ηλικιωμένο με 10 μαχαιριές δεν απολογήθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή Λαμίας, αλλά πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί στις 10:00 το πρωί της Παρασκευής.

Screenshot_1(63).jpg

Η υπόθεση δολοφονίας του Κώστα Ζήση, εξιχνιάστηκε σήμερα, από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας. Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα στο star.gr, oι τρεις φερόμενοι δράστες πήγαν αργά το βράδυ στο σπίτι του 75χρονου κι εκείνος της άνοιξε. Μαζί όμως με την οικιακή βοηθό μπήκαν και οι δυο άντρες. Ο ηλικιωμένος, ο οποίος ήταν και σε ανάρρωση από σοβαρό τροχαίο, δεν π��όλαβε να αντιδράσει. Άλλος τον ακινητοποίησε, άλλος κρατούσε το στόμα κλειστό και άλλος μαχαίρωνε.

20151215_110950_resized.jpg
Η γυναίκα και ο κουμπάρος, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ομολογήσει. Ο σύντροφός της όμως αρνείται τα πάντα.

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί πόσα χρήματα πήραν από το σπίτι του άτυχου παππού, οι ίδιοι κάνουν λόγο για κάτι παραπάνω από 3.000 ευρώ.

πηγή: lamiareport

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top