Το πιο Χριστουγεννιάτικο σπίτι ever είναι στην Κοζάνη- Στόλισαν και έγιναν viral (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Πιο υπερπαραγωγή… πεθαίνεις

​Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων… Ωστόσο, για μία οικογένεια από την Κοζάνη φαίνεται πως είναι κάτι παραπάνω, αν κρίνουμε από τον στολισμό του σπιτιού τους.

2_464.jpg
3_386.jpg
Όπως βλέπετε, εκατοντάδες λαμπιόνια κάνουν το σπίτι να… φωτίζει από μακριά. Δεκάδες Άγιοι Βασίληδες είναι τοποθετημένοι σε διάφορα σημεία, Χριστουγεννιάτικα δέντρα και γιρλάντες συμπληρώνουν τον στολισμό- υπερπαραγωγή, ενώ το γιορτινό σκηνικό συμπληρώνει μία… μεγάλη φάτνη!

4_301.jpg
5_5.jpg
Ποια είναι όμως αυτή η οικόγένεια; Αρχικά πρόκειται για μία πολυκατοικία, στην οποία μένουν μόνο μέλη της οικογένειας. Η γιαγιά και ο παππούς , ο οποίος διατηρεί συνεργείο αυτοκινήτων από κάτω, τα δύο παιδιά τους με τις δικές τους οικογένειες από πάνω.

6_6.jpg

Όπως είπε στο star.gr η δηγμοσιογράφος Αργυρώ Ζιάμπα που ανακάλυψε το σπίτι, οι άνθρωποι αυτοί διατηρούν χαμηλούς τόνους, ενώ στολίζουν έτσι το σπίτι τους τα τελευταία δέκα χρόνια.
7_6.jpg
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν πρόκειται για πλούσια οικογένεια που της περισσεύουν τα χρήματα, αλλά για ανθρώπους οι οποίοι αγαπούν πολύ τα Χρισούγεννα και θέλουν να τα ζουν στο έπακρο. Θέλουν τα εγγόνια τους να διασκεδάζουν στις γιορτές και για αυτό έχουν φροντίσει το σπίτι τους να είναι το πιο Χριστουγεννιάτικο ever.
8_6.jpg

kozani3.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top