ΟΥΡΕΣ έκαναν ωραίοι και ωραίες έξω από γνωστό ξενοδοχείο της Πλάκας-ΔΕΙΤΕ γιατί!

Εκατοντάδες νέοι και νέες με πτυχία αναζητούν μια καλύτερη ζωή

ΟΥΡΕΣ έκαναν ωραίοι και ωραίες έξω από γνωστό ξενοδοχείο της Πλάκας-ΔΕΙΤΕ γιατί!

​Ουρές σχημάτισαν το πρωί της Κυριακής εκατοντάδες νέοι και νέες έξω από ξενοδοχείο της Πλάκας για μια θέση στην γνωστή αεροπορική εταιρεία Emirates!

emirates-ipopsifioi-15.jpg
Η ημέρα καριέρας, αιτήσεων και συνεντεύξεων για δουλειά δηλαδή, που διοργάνωσε η εταιρεία προσέλκυσε πολλούς άνεργους πτυχιούχους.

emirates-ipopsifioi-7.jpg
Το επάγγελμα του αεροσυνοδού αλλά και του πιλότου είναι ιδιαίτερα ελκυστικό και οι μισθοί σε συνδυασμό με τις παροχές της Emirates κάνουν τους νέους να θέλουν πολύ μια θέση εκεί!

emirates-ipopsifioi-9.jpg
Συγκεκριμένα, οι μισθοί ξεκινούν από τις 2.000 ευρώ και τα προνόμια που παρέχει είναι δωρεάν στέγη με όλα τα έξοδα πληρωμένα στο Ντουμπάι, όπου είναι η βάση της εταιρείας, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, έξοδα σίτισης ακόμη και έξοδα για τη φροντίδα της στολής!

emirates-ipopsifioi-8.jpg
Η Emirates αναζητά για φέτος 3.800 άτομα για πλήρωμα καμπίνας και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έκανε μια στάση και στην Ελλάδα.

Ο λόγος είναι ο επαγγελματισμός των ήδη Ελλήνων εργαζομένων της. Συνολικά στην εν λόγω αεροπορική εργάζονται 477 Έλληνες, 360 μέλη πληρώματος και 46 πιλότοι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top