Σε μία συγκινητική εκδήλωση οι ομογενείς της Νέας Υόρκης υποδέχτηκαν την Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Δείτε το ρεπορτάζ του Star

Σε μία συγκινητική εκδήλωση οι ομογενείς της Νέας Υόρκης υποδέχτηκαν την Μαριάννα Βαρδινογιάννη

​Σε μια συγκινητική εκδήλωση - παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής- που πλημμύριζε από αγάπη και ενθουσιασμό, οι Έλληνες ομογενείς της Νέας Υόρκης υποδέχθηκαν την Πρέσβυ Καλής Θελήσεως της Unesco κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

«Είναι μια από τις πιο υπερήφανες στιγμές της ζωής μου, να παρουσιάσω την κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Ένα παράδειγμα για όλους μας, για τις φιλανθρωπικές της προσπάθειες να μας ενώσει όλους μαζί και να κάνει το καλύτερο στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη» ανέφερε η Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, κυρία Νάνσυ Παπαϊωάννου

Η κυρία Βαρδινογιάννη εξέφρασε τη βαθιά της συγκίνηση για την θερμή υποδοχή που της επιφύλαξαν οι συμπατριώτες μας, με τους οποίους είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις, ως κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης με θέμα «η ελληνική κρίση και οι συνέπειες της μέσα στα μάτια των παιδιών».

«Πιστεύω ότι σύντομα η Ελλάδα θα ξεπεράσει τα προβλήματα. Και υπάρχουν πολλοί από εμάς, εντός και εκτός Ελλάδος που υποστηρίζουν τα παιδιά και τα βοηθούν να ξεπεράσουν αυτήν την κρίση» τόνισε η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της Unesco, κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

«Ήταν μια υπέροχη ευκαιρία να ακούσουμε κάποια που είναι πραγματικά πρέσβυς της ευγένειας και της φροντίδας για τα παιδιά σε όλη της τη ζωή. Η κυρία Βαρδινογιάννη αυτό ακριβώς κάνει», είπε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και το Ελληνοαμερικανικό Ίδρυμα Πολιτισμού με την ευκαιρία της βράβευσής της κυρίας Βαρδινογιάννη με το «Ripple of Hope Award 2015» του Ιδρύματος «Robert F. Kennedy Human Rights.

«Για όσους δεν έχετε γνωρίσει την Μαριάννα Βαρδινογιάννη είναι ένας από τους πιο εκπληκτικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου. Πραγματικά δεν έχω γνωρίσει κάποιον άλλον άνθρωπο που να αντιπροσωπεύει καλύτερα αυτή την ιδέα, εκτός από την Μαριάννα... Να αγαπάει τους άλλους περισσότερο από τον εαυτό της» υπογράμμισε η Πρόεδρος του Ιδρύματος Robert F. Kennedy Human Rights, κυρία Κέρυ Κένεντι.

Η κυρία Βαρδινογιάννη δήλωσε εντυπωσιασμένη από την αγάπη που έχουν οι ομογενείς μας για την πατρίδα μας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Νέ�� Υόρκη επισκέφτηκε την Αρχιεπισκοπή Αμερικής όπου είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, κύριο Δημήτριο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top