Το ακούσαμε κι αυτό! Μετά τα ΕΛΓΙΝΕΙΑ ήρθε ο XIB

Δείτε ποιοι δύο υπουργοί της κυβέρνησης είπαν το αμίμητο-Πρώτη ανάρτηση: 10/12/2015 15:08

Το ακούσαμε κι αυτό! Μετά τα ΕΛΓΙΝΕΙΑ ήρθε ο XIB

Το πόρισμα του Σώματος Ελεγκτών Δημόσιας Υγείας και Πρόνοιας για τα οικονομικά του ΚΕΕΛΠΝΟ έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Για το λόγο αυτό δόθηκε συνέντευξη τύπου στην οποία ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, είπαν να μεταφράσουν στα ελληνικά την αγγλική ονομασία του ιού του AIDS. Το αποτέλεσμα ήταν να ακουστεί η ορολογία ΧΙΒ!

Την ίδια ώρα, έξαλλοι είναι οι δημοσιογράφοι για τον τρόπο με τον οποίο έγινε η συνέντευξη.

Όπως επισημαίνει η ιατρική συντάκτης του Star Κατερίνα Παπακωστοπούλου, που παρευρέθηκε στο υπουργείο Υγείας, μεγάλο μέρος των στοιχείων του πορίσματος είχε διαρρεύσει ως αποκλειστικό σε δημοσιογράφο εκδότη περιοδικού. Έτσι οι δημοσιογράφοι κλήθηκαν σε μια συνέντευξη τύπου…παρωδία!

Εν τω μεταξύ, στο πόρισμα του Σώματος Ελεγκτών Δημόσιας Υγείας και Πρόνοιας, καταγράφονται ατασθαλίες σχετικά με διαφημίσεις, καμπάνιες, και εκστρατείες ενημέρωσης που δεν ήταν απαραίτητο να γίνουν. Υπάρχει δε, σαφής αναφορά ότι ορισμένες καμπάνιες δρομολογήθηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε τα χρήματα να καταλήξουν σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top