Την Παρασκευή έρχονται και επίσημα τα Χριστούγεννα στην Καλλιθέα- Πλήθος εορταστικών εκδηλώσεων

Ο δήμαρχος θα φωταγωγήσει το δέντρο

Την Παρασκευή έρχονται και επίσημα τα Χριστούγεννα στην Καλλιθέα- Πλήθος εορταστικών εκδηλώσεων

​Το απόγευμα της Παρασκευής, στις 18:30, ο δήμαρχος της Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της περιοχής, στην πλατεία Δαβάκη.

Στην πλατεία θα λάβουν χώρα εορταστικές εκδηλώσεις ενώ τα παιδιά θα μπορέσουν να διασκεδάσουν με τους αγαπημένους του ήρωες (όπως τα κουνέλια και οι πιγκουίνοι) την Παρασκευή στις 17:00 και το Σάββατο στις 11:00, για να παίξουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Οι ��ορταστικές εκδηλώσεις που ξεπερνούν τις 130, θα πραγματοποιούνται καθημερινά στους δρόμους και στις πλατείες της Καλλιθέας, στο Δημοτικό Θέατρο, στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Καλυψώ» και στη Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν ένα πρόγραμμα γεμάτο μελωδίες και κάλαντα από τη Δημ. Φιλαρμονική, χορούς από τους Συλλόγους του Δήμου, Χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες και κατασκευές, κουκλοθέατρο, μασκότ, facepainting, ζωγραφική, μπαλόνια αλλά και αφήγηση παραμυθιών από τους ανθρώπους των ΚΑΠΗ της Καλλιθέας και από Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου και πολλές ακόμη δραστηριότητες και εκδηλώσεις.

Στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλλιθέας www.kallithea.gr έχει ήδη αναρτηθεί όλο το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων ενώ οι πολίτες μπορούν να προμηθεύονται φυλλάδια με το πρόγραμμα και από το Δημαρχείο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top