Όταν οι εθελοντές της GloVo έδωσαν μαθήματα ανθρωπιάς με χορηγό το star.gr!

Δείτε τι έγινε τις ημέρες των εκδηλώσεων

Όταν οι εθελοντές της GloVo έδωσαν μαθήματα ανθρωπιάς με χορηγό το star.gr!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, για τις αρχές του μήνα και συγκεκριμένα για την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 5, ήταν προγραμματισμένη η εκδήλωση εθελοντισμού της GloVo με την χορηγία του star.gr, που πραγματοποιείται φέτος για τρίτη συνεχή χρονιά, με τίτλο «Light the dark»!

τυξυξ.jpg

Η εκδήλωση έδωσε φως σε μια σκοτεινή εποχή! Ρίξτε μια ματιά παρακάτω και πάρτε μια ιδέα για το τί συνέβη...

Πέμπτη 3/12:

-Στη δράση Thinking c(up), οι ευγενικοί εθελοντές έφτιαξαν κάρτες και τύλιξαν βιβλία, τα οποία, μαζί με ένα κουπόνι για δωρεάν ρόφημα από το Thinking c(up), τα πρόσφεραν σε αστέγους! φγηξφγηξ.jpg
-Στη δράση «Χόρεψε swing κι όλα θα παν’ καλά», επισκέφτηκαν το Γηροκομείο Αθηνών όπου χόρεψαν swing με τους ηλικιωμένους και την ομάδα Lindy Hop.

φγξηφγηξφηξ.jpg

-Στη δράση «Go where you never been», πραγματοποίησαν καταγραφή προσβασιμότητας στο κέντρο της Αθήνας.


Σάββατο 5/12:

-Στη δράση «Be a bee, art a bee» βοήθησαν την ομάδα Open Art να ζωγραφίσει τους τοίχους του 49ου Νηπιαγωγείου Αθηνών με θέμα τη μέλισσα και το μέλι.

Οι πράξεις ανθρωπιάς δεν είχαν τέλος, με τη μια δραστηριότητα να διαδέχεται την άλλη. Όσοι πήρ��ν μέρος στην εκδήλωση μπορούν να καταλάβουν. Όσοι πάλι δεν κατάφεραν να παραβρεθούν, έλαβαν το μήνυμα αγάπης που μοίρασαν απλόχερα τόσοι άνθρωποι, ρίχνοντας φως το σκοτάδι!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top