ΑΙΜΑΤΗΡΟ τροχαίο στην Εγνατία- Βυτιοφόρο ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΕ με φορτηγό- Ένας 38χρονος νεκρός

Η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται κανονικά

ΑΙΜΑΤΗΡΟ τροχαίο στην Εγνατία- Βυτιοφόρο ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΕ με φορτηγό- Ένας 38χρονος νεκρός

Με το αίμα ενός 38χρονου βάφτηκε η άσφαλτος στην Εγνατία Οδό το πρωί της Τρίτης, μετά από σοβαρό τροχαίο βυτιοφόρου με φορτηγό.

Ειδικότερα, στις 07:00 στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού, Θεσσαλονίκης - Σερρών, λίγο μετά τον κόμβο Λαγκαδά, το βυτιοφόρο -κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες - έπεσε πάνω στο φορτηγό, που ήταν σταθμευμένο στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης, ύστερα από μηχανική βλάβη.

Από τη σύγκρουση έχασε τη ζωή του ο 38χρονος οδηγός του βυτιοφόρου, το οποίο μετέφερε οξυγόνο, Για καλή του τύχη, �� οδηγός του σταθμευμένου φορτηγού δεν ήταν μέσα στο όχημα, οπότε δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το φορτηγό φέρει βουλγάρικες πινακίδες κυκλοφορίας και μετέφερε πορτοκάλια. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική, καθώς υπήρξε διαρροή καυσίμων.

Ο δρόμος που έγινε το σοβαρό τροχαίο έκλεισε για λίγες ώρες καθώς οι Αρχές απομάκρυναν τα "διαλυμένα" οχήματα από το οδόστρωμα. Για αυτό και η κυκλοφορία των οχημάτων γινόταν από παρακαμπτήριους δρόμους, ενώ τώρα ο δρόμος έχει ανοίξει και η κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top