Το ξέσπασμα της μάνας Φύσσα στην δίκη της Χ.Α: «Προσβάλλεις το παιδί μου!» φώναζε

ΔΕΙΤΕ την αντίδρασή της κατά την διάρκεια της κατάθεσης του κολλητού του παιδιού της

Το ξέσπασμα της μάνας Φύσσα στην δίκη της Χ.Α: «Προσβάλλεις το παιδί μου!» φώναζε

​Ξέσπασε για άλλη μια φορά η μητέρα του Παύλου Φύσσα κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του φίλου του παιδιού της, Γιώργου Δούλβαρη, που ήταν μαζί με τον 34χρονο μουσικό το μοιραίο βράδυ στην καφετέρια Κοράλλι.

Η Μάγδα Φύσσα εκνευρίστηκε όταν την εξέταση του μάρτυρα ανέλαβε δικηγόρος από την πλευρά του Γιώργου Ρουπακιά. Ο συνήγορος του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα ρώτησε τον μάρτυρα αν ο 34χρονος είχε καλές σχέσεις με την οικογένειά του και αν έμενε στο πατρικό του.

«Σε ενδιαφέρει πάρα πολύ; Ενδιαφέρει η ερώτηση την υπόθεση;», φώναξε η κα Φύσσα από το ακροατήριο για να λάβει απάντηση από τον δικηγόρο «γιατί προσβάλλεστε;».

Η μητέρα του Παύλου Φύσσα του ανταπάντησε «εσύ προσβάλλεις το παιδί μου» και αμέσως βγήκε από την αίθουσα.

«Ήταν ένα παραταγμένο πράγμα που ερχόταν κατά πάνω μας… Συντονισμένοι και συντεταγμένοι… Μετά από αυτό που βιώσαμε, πιστεύω πως παίρνουν εντολές και χτυπούν», είπε στην κατάθεσή του ο Γιώργος Δούλβαρης ο οποίος βρέθηκε από το πρωί στο βήμα του μάρτυρα στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Εξεταζόμενος από συνηγόρους τόσο της Πολιτικής Αγωγής όσο και της Υπεράσπισης ο μάρτυρας τόνισε ότι το μοιραίο βράδυ ο Παύλος Φύσσας έμενε πίσω όταν άρχισε να τους επιτίθεται η ομάδα των χρυσαυγιτών, για να προστατεύσει τους φίλους του.

«Αν είμαστε σήμερα εμείς εδώ και καταθέτουμε, το οφείλουμε στον Παύλο», είπε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τον μάρτυρα, οι αστυνομικοί που βρέθηκαν έξω από την καφετέρια «Κοράλλι» δεν έκαναν «τίποτα απολύτως», αν και η φίλη του 34χρονου μουσικού τους ζητούσε βοήθεια.

Η δίκη θα συνεχιστεί αύριο Τετάρτη 25 Νοεμβρίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top