ΣΗΜΕΡΑ το στερνό αντίο στον γιο του Νίκου Ξυλούρη

Στις 15:00 στο κοιμητήριο Χαλανδρίου

ΣΗΜΕΡΑ το στερνό αντίο στον γιο του Νίκου Ξυλούρη

​Το μεσημέρι της Δευτέρας, στις 15:00, στο κοιμητήριο Χαλανδρίου συγγενείς, φίλοι και ��νωστοί θα πουν το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Ξυλούρη, γιο του Νίκου Ξυλούρη, ο οποίος πέθανε την Πέμπτη σε ηλικία 55 ετών.

Ο Γιώργης Ξυλούρης, άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος ραδιοφωνικός παραγωγός έπαθε ανακοπή ενώ κινείτο με τη μηχανή του στο ρεύμα προς Νέα Κηφισιά, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενο ταξί.

201115100413_3498.jpg
Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, αλλά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, και στις 21:00 το βράδυ έχασε τη μάχη με τον θάνατο, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους, τους συναδέλφους του, την Κρήτη και όλη την Ελλάδα.

Ο Γιώργος Ξυλούρης ζούσε στην Αθήνα και διατηρούσε μαζί με τη μητέρα του, Ουρανία, τα τελευταία χρόνια το δισκοπωλείο «Νίκος Ξυλούρης» στην οδό Πανεπιστημίου.

Λάτρης της μουσικής, εργαζόταν για πολλά χρόνια ως μουσικός παραγωγός και έκανε εκπομπές στο ραδιοφωνικό σταθμό στο «Κόκκινο 105.5» ενώ ήταν και ψυχή του «88.4 στο Κόκκινο» στο Ηράκλειο Κρήτης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top