ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 40χρονος για πορνογραφία ανηλίκων στην Αθήνα- Βρέθηκαν περισσότερα από 1.000 αρχεία

Βρέθηκαν περισσότερα από 1.000 αρχεία με παιδιά σε σεξουαλικές περιπτύξεις

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 40χρονος για πορνογραφία ανηλίκων στην Αθήνα- Βρέθηκαν περισσότερα από 1.000 αρχεία

​Στην σύλληψη ενός 40χρονου καθηγητή Αγγλικών από την Αθήνα προχώρησε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν περισσότερα από 1.000 αρχεία παιδικής πορνογραφίας.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του μετά από έρευνα σε δίκτυο διαμοιρασμού αρχείων peer-to-peer (P2P), για κατοχή και διακίνηση υλικού πορνογραφίας ανηλίκων.

Στο πλαίσιο αυτό, καταγράφηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη ατόμων που κατείχαν και μοίραζαν συγκεκριμένο αρχείο υλικού πορνογραφίας ανη��ίκων. Ανάμεσα σε αυτά εντοπίστηκε ηλεκτρονικό ίχνος από την Ελληνική επικράτεια, και μετά από άρση του απορρήτου κατέληξαν στον 40χονο.

Σε έρευνα το πρωί της Πέμπτης στο σπίτι του εντοπίστηκαν 1.170 αρχεία με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων, τα οποία αναπαριστούσαν παιδιά ηλικίας κάτω των 15 ετών σε σεξουαλικές πράξεις μεταξύ τους και με ενήλικες.

Στο πλαίσιο της έρευνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις εσωτερικοί σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι οποίοι θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top