Την ρεζίλεψε στο σόι: Έστελνε αισθησιακές φωτογραφίες στους συγγενείς της αλλά τον τσάκωσαν!

Τον έπιασε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τώρα είναι αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη

Για παράβαση των διατάξεων για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα διώκεται ένας 33χρονος ημεδαπός επειδή κοινοποίησε σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες αισθησιακού π��ριεχομένου 34χρονης αλλοδαπής, χωρίς τη συναίνεσή της.

Η υπόθεση άρχισε να ερευνάται από Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όταν η 34χρονη, η οποία εργάζεται ως μοντέλο πήγε και έκανε καταγγελία, πως χωρίς τη συναίνεσή της εμφανίστηκαν σε ιστοσελίδες του διαδικτύου δικές της αισθησιακές φωτογραφίες.

Μάλιστα, ο 33χρονος όχι μόνο δημοσίευσε αυτές τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο, αλλά μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης έστελνε σε συγγενικά πρόσωπα της κοπέλας ηλεκτρονικές διευθύνσεις που παρέπεμπαν στις hot φωτογραφίες, που προέρχονται από παλιότερη επαγγελματική φωτογράφηση.

Τα καταγγελλόμενα τέθηκαν υπόψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης και κατ’ οίκον έρευνας στην οικία του 33χρονου.

Στο πλαίσιο αυτό, διενεργήθηκε ενδελεχής και εμπεριστατωμένη αστυνομική ψηφιακή - διαδικτυακή έρευνα των στοιχείων και δεδομένων της υπόθεσης, κατά την οποία ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του 33χρονου. Επιπλέον, το πρωί της Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα, στην οικία του 33χρονου, σε περιοχή της Αττικής.

Η σχηματισθείσα για την υπόθεση δικογραφία τακτικής διαδικασίας, θα επανυποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.