Βόλος: ΘΡΗΝΟΣ για τον αδικοχαμένο Μιχάλη- Έδωσαν το πτυχίο του στην αδελφή του

Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

​Έντονα συγκινητικό ήταν το κλίμα σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της Γεωπονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, πριν λίγες μέρες.


Η διοίκηση του τμήματος Ιχθυολογίας, έδωσε το πτυχίο του αδικοχαμένου Μιχάλη Τριανταφύλου, ο οποίος είχε ολοκληρώσει τις σπουδές του αλλά δεν πρόλαβε να ορκιστεί, στην αδελφή του Χρύσα, που είναι φοιτήτρια Νομικής στη Θεσσαλονίκη.


Στην ειδική τελετή απονομής του πτυχίου- αποχαιρετισμού που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στα χρονικά του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, έδωσαν όλοι το παρών: κοσμήτορας της σχολής και διοίκηση του τμήματος, καθηγητές, συμφοιτητές του 24χρονου, οι γονείς και η αδερφή του, φίλοι και συγγενείς του.


Ο Μιχάλης έχασε τη ζωή του τον περασμένο Αύγουστο όταν επέστρεφε στο Βόλο από την περιοχή της Αγριάς. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε.


Η μηχανή προσέκρουσε με σφοδρότητα στο τσιμεντένιο στηθαίο με αποτέλεσμα ο άτυχος μοτοσικλετιστής να εκτιναχτεί από τη μηχανή του και να προσγειωθεί στο παρμπρίζ αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ εργοστασίου.


Δυστυχώς τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι του βυθίζοντας σε πένθος την τοπική κοινωνία του Βόλου. Ο αδικοχαμένος 24χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός ενώ η μεγάλη του αδυναμία φαίνεται πως ήταν και αυτή που του στέρησε τη ζωή του… η μηχανή του!


Η αδελφή του λίγες ώρες αφότου παρέλαβε το πτυχίο του έγραψε στο Facebook: «Και ήταν όλοι οι αγαπημένοι σου φίλοι, συγγενείς, καθηγητές εκεί… Μόνο περήφανη!», ενώ σε άλλη της ανάρτηση γράφει: «Μόνο χαρές θα δίνει η ύπαρξη σου, είτε στη γη είτε στον ουρανό. Σε αγαπάω».